Glossybox- December

Allmänt

I födelsedagspresent fick jag en prenumeration på Glossybox. Den första boxen låg i brevlådan igår och jag var ganska så glad och peppad. Det här blir ju som att öppna ett present eller julklapp varje månad, wihoo! Boxen innehöll 6 produkter som ni kan se här nedan. Detta var tydligen The Positivity Box. Jag är nog mest glad över det lilla testet av Benetint från Benefit och såklart även värmeskyddet från Maria Nila. Jag ser redan fram emot nästa box!

Här är då den första produkten- nämligen ett värmeskydd från Maria Nila. På det lilla informationsbladet man får står det att det är ett "vårdande värmespray som reparerar hårstrået och motverkar friss." Den är dessutom vegansk samt sulfat- och parabenfri. Tumme upp för det! Vi får se vad jag tycker, den luktar dock väldigt gott.

Nästa produkt/produkter skulle kalla det duo eller nått, är ett schampo och balsam från Dove i serien Oxigen & Moisture. De ska ge nytt liv åt fint hår. De ska även återfukta och vårda håret utan att tynga ner det. Det står även "ditt hår får en fantastisk boost med extra mycket volym!" Spännande!

Jag blev faktiskt jätteglad över denna produkt eller vad man ska kalla det. Det är Nail art strips från märket Glam of Sweden. Jag har sett flera nageltutorials då man använder sån här tejp, kul! Här ska pysslas med naglar!

Det står att tejpen fäster lätt på nageln och att varje förpackning innehåller hela 15 meter tejp!

Nästa produkt är en ögonskugga från Glossybox egna märke i färgen "Frosted Taupe". Den kan användas både torr och våt- färgen intensifieras med en fuktad pensel står det. Jag skulle säga att det är en lite smokey lilaaktig färg med lite glitter i, jättefin verkligen, men inte riktigt något jag själv skulle välja att köpa.

Sista produkten och den som jag nog är mest taggad för är Benetint från Benefit. Det är ett slags, ja vad ska man kalla det... ett stain som man kan applicera på både kinder och läppar för en fin rosig färg! Jag har hört blandade reveiws på denna produkt så det ska bli spännande att bilda min egna åsikt!

Det var innehållet i månadens box och jag är väldigt nöjd måste jag säga!

love, V

Gillar

Kommentarer

Nyårslöften

Tankar och känslor, Allmänt

Jag har aldrig direkt haft något nyårslöfte som jag verkligen har levt efter. Eller jo för flera år sen när jag inte skulle äta godis på ett år, men det känns så oväsentligt nu.. I år har jag andra nyårslöften, eller sådant som jag vill ändra och förbättra och liksom leva efter.

1. Kämpa på - jag har haft ett otroligt jobbigt år som jag av olika anledningar inte vill skriva här, men jag har bestämt mig för att kämpa och klara mig ur det och komma ut starkare på andra sidan.

2. Göra saker som jag inte vanligtvis gör. Kliva ur min comfort zone, våga mer och göra mer saker.

3. Umgås mer med människor runt omkring mig. - Skolan tar sån jäkla stor plats i mitt liv, inte för att jag tycker det är extrem roligt eller liknande, utan för att jag vill vara bäst på allting och göra så bra ifrån mig som jag bara kan. Det är bra att ha höga förväntningar på sig själv, men det finns en gräns. Det är inte värt att sitta och tjuta och vara helt ihjälstressad inför ett prov där man egentligen kan det som ska komma. Men det är bara det. Helst ska man kunna ännu mer. Jag kan berätta för er att nej, det är inte alls värt det. Det resulterar i att man känner sig otillräcklig, känner sig och blir isolerad och tappar kontakten med vänner och personer man bryr sig om. Det är precis det här jag vill försöka uppnå, att ta vara på tiden och umgås med människor som jag bryr mig om.

4. Den här går kanske ihop lite med den sista, eller det gör i och för sig allihopa på ett eller annat sätt. Det är att jag ska bli mer snäll och förlåtande mot mig själv. Jag är extremt hård mot mig själv vad gäller allt. Alltalltallt. Så en liten reminder till både mig själv men även er lyder: Vi är alla unika och fina exakt som vi är. Vi måste sluta jämföra oss med människor omkring oss och vara nöjda med vilka vi är. Försök inte att ändra på dig utan bli bara en bättre version av dig själv, inte en ny version av personerna runt omkring dig. Det är inte värt det. Tro mig, jag vet. 

Dessa är väldigt viktiga för mig för att jag ska utvecklas och bli ett bättre och gladare version av mig själv. Tiden går så fort och jag känner att nej, jag vill uppleva saker och skratta och leva. Inte leva med ångest och känna mig isolerad, det är (ursäkta språket) fan inget liv.

love, V

Gillar

Kommentarer

New Years Eve

Inspiration, Mode och skönhet
New Years Eve look

Vad ska ni göra på nyår? Kanske på nån fest eller fin middag? Om så är fallet så kanske ni kan få lite inspiration på vad ni kan tänkas ha på er ovan. Jag är helt kär i både den rosa fluffväskan i mitten och den lurviga turkosa jackan. Jag är helt såld på den trenden just nu! Har dock inget sådant i min garderob, kanske borde göra nått åt det... Aja tillbaka till kläderna ovan. Om ni är sugna på något av plaggen här över så kan ni antingen klicka på länken i collaget för att se varifrån det kommer eller på länkarna här under för att komma direkt till hemsidan där det säljs. Puss

Outfit 1. Blå paljett topp Svart vid byxa Svart låg sko Zic zac paljett väska Ear cuff

Outfit 2. Svart lace up klänning  Svart/guld stövlett Puderrosa väska Triangelörhängen (liknande)

Outfit 3. Svart lace up jumpsuit Turkos faux fur coat  Svarta klackar Silvrig paljett väska Hängande örhängen (liknande)


love, V

Gillar

Kommentarer