SAN JOSE GIANTS

Den här veckan har rullat på väldigt fort. E var ledig de två första dagarna och sen började hon skolan igen. Nu är jag nästan tillbaka i det vanliga schemat igen vilket är så så skönt.

I fredags när jag slutat åkte jag, Evelina och Molly till Berkeley. En ganska lång biltur för vad kvällen resulterade i, men det var okej. Hade kul. Vi valde även att köra hem över Bay bridge och att köra över den mitt i natten är så så så fint. Vi var tillbaka i Palo alto runt 1 men innan vi begav oss åt olika håll tog Evelina och jag ett självklart donkenstopp. Vi satt i min bil, åt och pratade. Det var nog höjdpunkten den kvällen.

Dagen efter, alltså igår, gick jag upp hyfsat tidigt. Gjorde mig i ordning snabbt och begav mig ännu en gång till Palo Alto. Mötte upp Evelina och Molly på ett brunchställe där vi satt kanske en timma och njöt av maten. Mätta och belåtna åkte vi därifrån och sen åkte vi till Stanford och gick runt lite. Jag var sen tvungen att åka hem igen då jag skulle på en baseball match i San Jose med min värdfamilj och några vänner till dom. Det var min första baseball match, och troligtvis min sista haha. Baseball är inte den roligaste sporten att kolla på, men det var på min bucketlist så jag är mycket nöjd.

Efter matchen var det snabbt hem igen, byta om, fräscha till mig och sen åka igen. Hämtade Evelina och vi åkte upp till city där vi dansade hela natten lång. Idag ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig inför den kommande veckan, så nu blir det lite netflix innan jag tar mig upp för att laga något till lunch.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229