Sam Hunt 15 in a 30 tour, hejdå fest, Wine in Napa

10 timmars jobb varje dag förra veckan och en fullsmockad helg är anledningen till att det ekar tomt här.

E hade hela förra veckan helt ledigt vilket betydde att vi hade hela dagarna att umgås bara hon och jag. Två av dagarna lät jag även L stanna hemma och vara med oss. Då åkte vi en dag till ett kids museum i San Jose och andra dagen till Santa Cruz och åkte karuseller på boardwalken. Var lite nervös att åka med båda kidsen dit men det gick hur bra som helst.

Helgen började med att jag, Evelina, Molly och Evelina möttes fredagkvällen och åkte till Shoreline där en Sam Hunt konsert väntade. Jobbigt att erkänna att jag bara kunde en låt innan, men jag blev positivt överraskad över hans musik, oj vad bra han är.

Lördagen börjades alldeles för tidigt då jag skulle vara utanför Evelina vid halv 10 för att sen åka vidare till Molly. Vi tre plus en kompis till Molly åkte sen upp till Napa. Vi började med lite lunch i downtown och sen åkte vi vidare till ett winery. Efter vinprovningen begav vi oss hemåt igen, med ett glasstopp efter vägen.

Jag hann inte mer än hem och vända innan jag åkte tillbaka till Evelina där jag hämtade henne och Molly för att åka på en fest i Atherton. Vi stannade inte där länge utan vi åkte istället och umgicks med några vänner i Palo Alto.

Var hemma i säng alldeles för sent så planerna jag hade för söndagen blev inte av. Lite tråkigt samtidigt som det kanske var bäst så. Ibland måste man prioritera sömn och bara få ta det lugnt, speciellt efter den här intensiva veckan.

Imorgon och på tisdag är E hemma hela dagen, men på onsdag är det Back to school igen. Gud vad den här sommaren sprungit förbi.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229