JAG SKA STANNA KVAR

Innan jag åkte till USA för 11 månader sen kände jag att absolut, blir detta bra ska jag självklart stanna. Jag hade inte kunnat önska mig en bättre familj än den jag hamnade hos. Men förlängning, när jag hade varit här 6 månader och man fick mailet om att man ska börja fundera kände jag mig toksäker, jag vill stanna här. Tog upp frågan med mina värdföräldrar men dom var inte lika säkra. Deras plan var att ha en svensk aupair första året, och en kinesisk året därpå. Jaha, vad gör jag nu då tänkte jag. Ska jag våga hitta en ny familj, börja om på nytt med allt? Eller ska jag åka hem till Sverige och ta tag i mitt liv. Mina värdföräldrar var dock inte säkra på sin sak då de verkligen försäkrade mig om att dom tycker om mig och att barnen likaså. Dom sa att de skulle fundera ett tag, jag var helt säker på att de skulle hålla fast vid sin "plan". MEN sen en middag så säger dom att de bestämt sig, de frågar mig om jag fortfarande vill stanna kvar. JA JA JA.

Dom ville att jag skulle stanna! Nästa steg, jag behövde ha in mina credits i tid innan deadlinen skulle gå ut. När var deadline då? Tre dagar efter jag skulle komma hem från min kurs i Utah. PANIK var det jag kände då man har uppgifter man måste göra efter kursen. Jag mailade alla jag kunde och lyckades skjuta upp deadlinen med en vecka, samt fick jag några av post assignment i förhand. Phu, nu kunde jag lugna mig lite.

Efter kursen skickade jag in allt så fort jag kunde, jag fick mina credits och laddade upp dom så fort jag kunde i Au pair room. Efter det behövde min värdfamilj betala och sen skickades ansökan vidare. Nu är det godkänt och bestämt, jag blir kvar här. Det känns så skönt, jag skulle verkligen inte vara redo att lämna om en månad.

Jag är verkligen så glad, samtidigt som jag inte vet hur det kommer bli. Julie åker hem nästa vecka och Evelina åker hem i Oktober. Mina två närmsta vänner lämnar mig och det känns inte alls bra, känns så jobbigt att behöva "börja om" på nytt. Men jag har några som fortfarande är kvar och det är guld. Att Evelina och Julie lämnar betyder inte att mitt andra år blir sämre. Visst det kommer suga att inte kunna smsa Evelina för att åka till Target med mig, men vafan, jag slipper Sverige och jag får vara kvar i USA ett år till, wiho!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229