en vanlig dag

Tänkte börja inlägget med att skriva måndag ny vecka men kom på att det är onsdag och inte alls en ny vecka. Så kan det gå när man vart borta och inte hållt i rutinerna. Klagar dock inte för detta menar bara på att helgen är nära och till helgen vankas det roligheter.

E har lov den här veckan, så imorse började jag klockan 8, gjorde i ordning båda kidsen och skjutsade L till preschool. Sen lämnade jag E hos en kompis då jag fixat playdate. Kul både för henne och mig. Jag åkte hem igen och tog det lugnt i några timmar. Fick (finally) hem mitt paket från womens best, så jag testade direkt en ny smak BCAA, Cola Lime (SÅ GOD), sen drog jag ut och sprang. Kom hem och tog en lång dusch och fixade i ordning mig lite tills jag hämtade E igen. Dock bara för att skjutsa henne vidare till sin after school.

Nu är jag hemma men ska strax åka och hämta båda kiddosarna igen. Sen är jag off! Då ska jag och Sylvia åka och svettas på gymmet (och förhoppningsvis kanske jag kan få med henne att åka middag också). Gillar dagar som dessa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229