Bye Bye Hollywood hills

LA kommer aldrig svika en. Jag verkligen älskar den staden.

Fredagen förra veckan var det planerat att åka ner lite efter lunch, vi kom iväg ca två timmar försent så det blev lite stressigt, Vi kom fram till LA och vårt Air Bnb runt tio tiden. Kan säga att alla tre blev otroligt överraskade över hur fint vi bodde, det gjorde verkligen resan dubbelt så bra. När vi beundrat klart stressfixade vi oss för att sen ta Uber till Argyle, en klubb på sunset i Hollywood. Hade så roligt hela kvällen men när klubben stängde och det erbjöds efterfest kände både jag och Evelina att en Uber hem till sängen lockade aningen mera.


Lördagen var väl planerad och vi var ute ur boendet vid 11. Vi åkte till Abbot Kinney för att äta brunch på Sweetgreens. Ett mysigt litet ställe med bra mat. Efter detta var det turistande som gällde. Vi började med Beverly hills skylten, sedan strosade vi runt på Rodeo drive och sen slutade det med lite shopping i Santa Monica. Vi köpte med oss pizza från the butchers daughter till middag och åt den på våran takterass.

Mätta och belåtna gjorde vi oss i ordning för utgång, planen var först 1 oak, men det är ganska överhypat så när vi väl kom dit kände vi nej och åkte istället till Argyle igen. Denna gång åkte vi med på efterfest i Beverly hills där vi stannade ungefär en timma.


Vi började söndagen samma tid som dagen innan, för att ännu en gång åka till Abbot Kinney och äta brunch. Den här gången på the butchers daughter. Finns nog inget som klår det stället. Jag tog en Iced Latte och en Avocado toast, det satt fint.

Vi drog vidare till Melrose Avenue för att fota vid den kända "rosa väggen". Jag har varit där innan, men tyvärr inte fått till några bra bilder, så blev ett nytt försök den här gången. Vi gick också till en annan vägg som är ganska känd, "made in LA". Riktiga turistfällor, men man är ju turist så vafan.

Alla tre kände sig sen ganska färdiga på livet, så vi åkte hem och napade någon timma innan vi fixade oss och drog ut för middag. Vi åt himmelsk hamburgare på shake shack. Sen gick vi (läs: GICK) 30 minuter till Sockerbit, en svensk godisaffär och köpte på oss. När vi var klara tog vi en Uber till Griffith observatory där vi njöt av en utsikt över hela LA. Klockan blev ganska sent så vi bestämde oss helt enkelt sen för att åka hem och sova.

Måndagen började en halvtimma tidigare än de andra dagarna. Vi packade ihop allt och sen åkte vi till Starbucks och köpte frukost. för att sen börja resan hemåt. Vi stannade i Santa Barbara för att äta mat och strosa runt lite då ingen av oss varit där tidigare. Verkligen supermysig stad som jag lätt kommer försöka ta mig till igen om jag får chansen.

Sen var det några timmars körning innan man finally var hemma i sin älskade säng igen.


Detta var verkligen en grym resa, så så glad att den blev av

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229