Helgen är alltid mer än välkommen och jag vet inte vad ni brukar göra när ni får tre dagar att spendera vad ni vill på men jag brukar ta det lugnt och spela spel tills som man brukar säga får fyrkantiga ögon. Något nytt och lite förvånande hände idag som inte jag var beredd på. Jag har aldrig varit förtjust i koksyrat vatten. Jag tycker att det smakar som man säger på ren svenska skit men nu har jag smakat den nya Loka crush och den var faktiskt väldigt god. Man kan ju nästan säga att jag har blivit konverterad.

Men nu ska jag återgå till att göra ögonen lite kantigare, mumsa i mig lite naturgodis och halsa i mig Loka crush. Ni får ha en fortsatt trevlig helg för det ska jag ha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har flyttat hem igen. Den sista kartongen är uppackad och nu har jag äntligen tid att uppdatera. Efter många pendlingar fram och tillbaka till Dalarna för att övningsköra så insåg jag att det blir alldeles för dyrt och det blir för långt mellan gångerna. Man hamnar på ruta 1 om och om igen. Så nu har jag flyttat hem till dalarna igen. Och mycket packning blev det, bara kläderna behövde flera svarta sopsäckar.

En gång dalkulla alltid dalkulla.

Likes

Comments

Det bästa med att bo i en större stad är att allt är så nära och tillgängligt. Ett promenadstråk senare så är man i centrum bland massa butiker och caféer. Eftersom att det var så fint väder så passade jag och sambon på att dra ner till stan för en mindre shoppingtur och lite glass.

Det fick bli hallonsorbet, pecanöt kola och strawberry cheesecake med kolasås för min del.


Likes

Comments

Det är idag. Den dagen som jag inte trodde skulle komma. Dagen då jag måste säga farväl. Inte till bloggen, har ju sagt att jag ska hålla den vid liv. Visserligen lite dåligt uppdaterad men den finns kvar! I alla fall. Idag måste jag säga farväl till min gamla hotmail adress. Jätte sorgligt besked men det är inte för uppmärksamhetens skull jag lovar. Jag har haft den emailen sen tidernas begynnelse, när msn var inne och comic sans was the shit. Men det är dags att gå vidare och lämna mitt 10 åriga jag bakom mig. Det är svårt att släppa något som man har haft med sig så länge men kag måste vara stark. Jag välkomnar här med gmail och detta är ett break-up.

Likes

Comments

Blev ett sådant fint väder idag så jag passade på att avnjuta solens värme i gamla stan med sambon. Vi stannade till vid ett litet fik och fikade lite. Hm det är ju inte alls det man brukar göra på ett fik. På vägen hem gick vi för bion och tänkte ja varför inte. Så då blev vi fast där i 2 timmar-ish och såg på Maleficent och den var riktigt bra! Nä nu ska jag dra mig tillbaka. Mors!

Likes

Comments


BusigSnällGlad/CrazyParanoid

Det här blir en lite övergripande presentation av mig, lite av en "speed date" om ni nu så vill. Ja, busig, snäll, glad/crazy och paranoid är nog dem orden jag skulle beskriva mig själv med i alla fall. Ja jag ser lite sådär ut när jag är paranoid och är på min vakt. Ser ni fingrarna? Det är en varning så ser ni dem så kanske det snappar till...eller så knäpper jag på fingrarna till rytmen till en schysst låt. Ni får bedöma den situationen själva...och noggrant.

Så här har ni 10 snabb fakta om mig:

1. Jag är nästan alltid sprudlande glad, crazy och nästan lite över positiv.

2. Är jag hungrig så är jag inte lika snäll och oskyldig längre, blir dessutom hungrig var tredje timme så jag rekommenderar att ställa in timern...
Vid hungrig Veronica, vidta dessa åtgärder:
- Ge något ätbart
- Om inte ovanstående åtgärd är tillgängligt, ta skydd och håll ett säkert avstånd

3. Jag är snäll, nästan för snäll då jag inte oftast kan säga nej. Så snälla fråga inte mig om ni kan få en bil av mig, det skulle ta väldigt mycket på min ekonomi.

4. Jag är väldigt flummig och klumpig, så får ni ingen respond från mig så är det troligtvis för att jag har tankarna på annat håll, räknar löv eller funderar på just den pinnens backgrundshistoria.

5. Jag tycker om att spela datorspel vilket jag gör mestadels av min vakna tid.

6. Jag använder inte smink. Jag har inget emot smink så det inte blir några missförstånd det är bara det att jag är lat och pank.

7. Jag är väldigt kreativ så resten av min vakna tid så sitter jag och tecknar då inspirationen dyker fram. 

8. Jag är väldigt nostalgisk, lite på väg mot "på min tid" hållet. Jag älskar tecknade filmer men jag är även ett stort fan av anime.

9. Jag måste hålla ordning konstant. Är något smutsigt, ligger något på fel plats eller har mattans hörn vikt sig så måste jag fixa till det för annars blir jag tokig.

10. Jag är en väldigt omhändertagande person så jag har oftast bra hand om barn och djur.    

Då var speed daten över och jag hoppas att det här väckte ett intresse hos er eller så gick det åt andra hållet och blev mer avsmak istället... Oavsett håll ögonen mot skärmen (och inte horisonten) då flera inlägg kommer att komma upp inom en snar framtid.

Bye.
 

Likes

Comments

Jag har börjat ett nytt kapitel i mitt liv men det här är allt utom nytt för mig. Man kollar runt på flera bloggar, blir inspirerad och sen så är man fast! Jag skulle nog tippa på att det här är min 4e eller 5e blogg som jag skriver på just nu och jag kommer att skriva exakt samma sak som jag gjorde på alla de andra " Vi gör ett nytt försök och den här gången så ska jag hålla bloggen uppdaterad". Jag kom inte längre än den meningen och sen var uppdateringen i stort sett över. Har alltid tyckt om att ta kort, skriva och vara inblandad i allt som är inspirerande men det är inte alltid då jag håller på med sånt. När det kommer till att dela med mig av vardagliga saker så är jag väldigt dålig på det. Det känns som att det inte är tillräckligt intressant och så onödigt att släpa fram gamla Bettan (kameran), redigera bilderna och slutligen lägga upp dem på bloggen med en sisodär poetisk text för något så alldagligt som idag har jag diskat i en kvart. Då lägger jag inte upp något istället. Men blogg nr 75 kommer att bli något alldeles särskilt. Jag ska skriva mer, bli bättre på att lyfta fram guldkanterna i vardagen och försöka hålla den vid liv.

"Vi gör ett nytt försök och den här gången så ska jag hålla bloggen uppdaterad!"


Likes

Comments