Städ & tvättdag.

Yes, som titeln lyder har vi idag haft en städ och tvättdag här hemma. Välbehövligt kan jag lova! Herregud vad det hamnar saker överallt, mestadels pruttelinas saker haha.

Igår tog jag tåget till Karlstad för att möta upp mamma och ha en liten shoppingdag. Måste seriöst ta tag i mitt shoppingberoende, börjar fan balla ur nu!😂 Har ju blivit helt sjukt efter man fick barn, men jag har hört att det inte bara är jag.... hoppas jag. Har hört att det bara blir värre också, så detta bådar iiinte gott. Fick med mig några fina saker hem iallafall, två par nya byxor till Emelina, en lite tjockare tröja nu till hösten sen en mössa, ett par vantar och vinter”skor”. Sen var vi en sväng till Ikea där jag skulle ha en tvättkorg fast ha filtar i i vardagsrummet, lådor att sortera glas/metall/papp och pant i och nya glas, är så trött på våra glas så vill spy. Dricker hellre vatten eller dricka ur vinglas heh..

Ikväll har jag bestämt att vi ska spela monopol när lillfisen har somnat, om det inte blir för sent vill säga. Blev så sugen på att spela det här om kvällen så gick ner i källaren i hopp om att hitta det, and I did! Ingen är gladare än jag för det. Blir en lugn och härlig kväll här med andra ord.

Såhär blev dopkorten vi tog för någon vecka sedan. Så himla nöjd! Sitter dock fortfarande och försöker få klart tackkorten med adresser och sånt så jag kan skicka iväg dom någon gång. 

?Kram!?

  • 128 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram @veroengelstad