En söndag i stan.

Inte jätteovanligt att jag endast har bilder på bebis.. men tänker inte ens be om ursäkt. För det är så mina dagar ser ut haha, kollar på bebis hela dagarna, får liksom inte nog.
Men ja, i söndags tog jag och lillfisen tåget morgontåget till stan för att ha en mysig heldag med bästa gudmor. Helt seriöst alltså, hon är verkligen bästa gudmor, skojar inte ens!! Aldrig träffat en människa som är så underbar och ger så mycket kärlek, och att det är till mitt barn hon gör det gör hela mitt hjärta så varmt. Tack för att du finns och för att du ville blir Emelina’s gudmor, INGEN hade gjort det bättre!

Iallafall, vi bestämde oss för att ta tåget till stan, Elias skulle iväg till en kompis ändå under dagen och Julia hade inget för sig så vi passade på. Ska inte ljuga och säga att jag inte var nervös inför tågresan, trodde jag skulle kissa på mig innan tåget rullade fram då hon började gnälla i vagnen. Direkt vi skulle gå på slocknade hon och sov 98% av resan. Resterande 2% tyckte hon som vanligt att jag var världens roligaste och skrattade för fullt nere i vagnen. Så absolut inga problem där, så skönt. Väl i Karlstad blev det lite shopping, inger till mig själv och inget till skruttan heller för första gången utan bara till Elias som fyllde år igår. Fikade på Espresso House, vilket Emelina tyckte var extreeeemt roligt som ni kan se på bild nr. 3.
Bild nr. 4 visar en bebis som får kika lite babblarna, helt sjukt att hon kan få ifrån att vrida sig halvt ur skinnet, sprattla, sparka och slå ( av energi och glädje då inte ilska) och skratta till att bli såhär direkt man sätter på ett klipp med babblarna. Helt borta haha.
Bilderna 5-7 visar hur det oftast ser ut när hon ska sitta i knä, vilket hon vill h e l a t i d e n ! ! Hon kan liksom inte sitta bakåt utan trycker sig fram, speciellt om det ligger något på hennes ben, som denna gång en handduk. Man pratar med henne så vill hon kolla på en samtidigt som hon absolut inte vill släppa kontakten med handduken så hon blir helt sne. Söt är hon iallafall! Älsklingen❤️

Summa av kardemumman hade vi en supertrevlig dag i stan iallafall.

?Kram!?

  • 213 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 173.231.62.94

Instagram @veroengelstad