Bloggat från min mobil

Oj! Hej?!
Nytt år, nytt mig. Nytt år, ny motivation, inspiration.
Fast alltså nej, inte ett dugg faktiskt. Samtidigt känner jag att jag saknar bloggen så otroligt. Vet egentligen inte varför, för jag känner som sagt varken motivation eller inspiration att blogga. Men något i mig saknar det hela lite. Kanske är det för man bloggat sen man var runt 14-15 år, så det känns på något skumt sätt som att det är något jag Ska göra, det hör till mig liksom.

Så samtidigt som halva mig känner att jag varken har ork eller egentligen lust, känner andra halvan att jag Ska! Så vi börjar på ny kula helt enkelt. Eller nja kanske inte, kommer ju bestå av samma saker, mitt liv, alltså 98% Emelina.

Så, nästan 4 månader senare. Och det har hänt så himla mycket. Min lilla lilla bebis är snart inte längre en bebis, om typ 3 månader är hon 1 år. Fast haha stopp stopp!! Hon kommer alltid vara min bebis, även när hon är 30 år kommer hon vara min bebis, vem försöker jag lura?
Hon är alltså 9 månader om 8 dagar och jag kan för mitt liv inte förstå det. Säger det minst en gång varenda dag, DET. GÅR. FÖR. FORT. JAG. HINNER. INTE. MED.
Tänkte göra ett enskilt inlägg med lite uppdatering kring Emelina och det senaste. Hon har iallafall haft sin första jul, men för henne var det väl vilken dag som helst. Men jag har upplevt min första jul som mamma, och det kändes något helt extra. Har nog fortfarande inte riktigt fattat det, tänker dagligen på det, att just jag är mamma till henne. Att just jag fick henne. Och jag älskar det. Även om det varit några riktigt tuffa veckor det senaste, så är det i slutändan ändå det absolut bästa som hänt.

God jul och gott nytt år på er iallafall. Lite sent kanske. Men bättre sent än aldrig va!😉

?Kram!?

  • 129 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram @veroengelstad