4 månaders kontroll.

Igår var vi tillbaka på BVC för 4 månaders kontrollen och den här lilla tjejen växer i både vikt och längd så det knakar. 6455 g och 60,5 cm redan, vart tar seriöst tiden vägen kan någon snälla svara på det??? Så i snitt har den här lilla tjejen växt minst 1 cm i veckan sen hon föddes(tyyyp), det är ju inte konstigt att hon har gnälliga dagar ibland. 😯

Så nästa vecka är hon alltså 4 månader redan och äntligen ääääntligen får man ge liten smakprover, tror jag är mer taggad är hon haha. Hon är ju så nyfiken på allt och ALLT ska in i munnen. Hon ligger liksom och håvar med händerna och får hon tag på något så åker det rätt in i munnen, oavsett vad hon får tag i.

Hon har utöver att växa börjat försöka rulla runt till mage. Hjälper man till med en liten putt på rumpen så ligger gon direkt på magen. Jag vill jättegärna att hon ska kunna rulla runt, samtidigt får hon väldigt gärna vänta lite. Mest för att hon inte riktigt kan ha uppe huvudet så jättelänge och mycket när gon ligger på magen. Vilket jag tycker är halvkonstigt eftersom hon är så himla stadig i nacken när man håller upp henne. Hon har även börjat bli irriterad om hon måste halvligga ner, som precis efter hon ätit brukar jag ha henne på armen ett litet tag så maten får lägga sig, så hon inte ligger eller sitter utan något mitt emellan, annars spyr hon direkt. Hon vill alltså sitta upp heeeela tiden, rädd att hon missar något annars tror jag haha. Så oavsett hur trött hon är ska hon bannemig sitta upp och kika, absolut inte ligga ner🤣

Pratat har hon gjort typ från första månaden men nu dom senaste dagarna bara babblar hon konstant när hon är vaken. Speciellt på kvällskvisten, som att hon vill berätta allt som hänt under dagen. Så sött så man spricker ju. Hon visar väldigt tydligen med ansiktsuttryck hur hon känner för allt hon berättar också. Om man ändå förstod allt hon sa haha.

En månad till sen är den 5 månaders kontrollen och nya sprutor. Ser fram emot besöket för att se hur hon växt, sprutorna not so much. Spännande.

?Kram!?

  • 138 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram @veroengelstad