Ja, trodde vi skulle klara oss från den härliga magsjukan då vi höll barnen hemma hela förra veckan för jag och Stefan skulle åka till fjällen, men söndag när vi ska åka hem så får vi sms på morgonen att Colin har fått magsjuka.. så nu har vi varit hemma hela veckan och vabbat då det varit en seg variant även om vi andra klart oss. Vi trodde att Stefan skulle åka dit i början av veckan men inte det och jag som har jobbhelg fick sjukanmäla mig idag då magen kraschade direkt efter frukost och därefter har den varit orolig men stabil så att säga. Hehe! Så jag tänker att jag jobbar imorgon.

Men en helvecka av denna månad till vab och sjuka så det lär kännas på marslönen..
Men Colin har ändå varit pigg hela veckan förutom att maten inte riktigt velat stanna i magen. Men nu är dom friska och redo för förskolan till veckan.

Vi har då varit ute några av dagarna för att få oss frisk luft och kunna vädra lägenheten. Dessa två älskar att vara ute så det är härligt :)

Likes

Comments

Denna dag har vi firat med hela familjen hemma pga magsjuka. Colin åkte dit i söndags och är fortfarande inte helt hundra. Jag och Stefan mår sådär med lite pendlande mage som inte riktigt kan bestämma sig men klarat oss hittills. Så vi har inte lyxa till det något speciellt idag även om jag tycker man kan ge kärlek varje dag och att det inte behövs 1 speciell dag till det.
Jag och barnen tog oss ut på förmiddagen, kände att vi och speciellt dom behövde få sig lite frisk luft.

Likes

Comments

Att komma igång var svårare än jag trodde. Jag är ingen skrivare egentligen men tänkte att jag skapade denna blogg lite för mig själv. Skriva av mig och dokumentera sånt vi gör i familjen.

Skapade denna blogg i december men skriver första inlägget nu. Skapade denna dels för att jag var sjukskriven i höstas Pga utmattning och depression och då få skriva av mig men energin har inte riktigt funnits där och sen har jag inte vetat riktigt vad jag ska skriva om.
Nu tänkte jag iaf försöka ta tag i detta. Som sagt, denna är mycket för mig själv så kommer inte lägga ut någonstans att jag har blogg. Kanske kommer senare :)

Likes

Comments