Så dom senaste dagarna har det både vart alla hjärtans dag och LUF Storgöteborgs årsmöte där b.la jag blev vald till att va med som styrelseledamot. Hade tänkt att vara suppleant men efter ett tag så beslutade stämman att LUF Storgöteborg skulle ha 5 styrelseledamot istället för 4 och rösta då in mig. Ser fett mycket fram emot att komma igång med detta och göra detta valåret till det bästa som vi kan. Speciellt med våran ordförande Jakob N(P)orrhall som är väldigt drivande!

Under alla hjärtans dag hände det inte så speciellt mycket förutom att jag och familjen gick ut och åt på en Polsk resturang i vasastan. Fick värsta ostbomben eftersom det var typ det ända som var vegetariskt. Men super gott var det och kommer troligen gå tillbaks!

Dagen efter så var jag på arbetsintervju på ett cafè och det hände väll inte så mycket mer än att han fråga lite och visa mig lite runt. Så nu kommer mina dagar för det mesta bestå av skola, jobb och luf möten. Men det kommer bli gryyymt!

Vi hörs i nästa inlägg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon hörni! Eller aa börjar väll närma sig lunchtid mer eller mindre men vakna väldigt sent och bestämde mig för att göra en större frukost med gröt, smoothie och världens gooooodaste och färskaste mango.

Gymnasievalet kryper närmare och närmare och jag blir bara mer och mer stressad än vad jag någonsin har varit, och jag är en fett lugn person som knappast aldrig brukar vara stressad. Iallafall har jag bestämt mig för att läsa Samhäll och inriktning bestämmer jag ju i 2:an men det kommer ju antagligen bli Media. Taggar super mycket om att få börja ny skola och få en nystart.

Har haft helvetes identitetskris under högstadiet då som t.ex i 7:an jag gick runt med 5sos tröjor, flanell skjortor och mörkt brunt hår. Just thank GOD att det bara va en fas. Låter sååååååååå klyschigt att säga att jag äntligen har hittat mig själv men det är precis det jag har gjort. Och det ska bli skönt att då börja en helt ny klass med helt nya personer som inte vet något av mitt förflutna och som inte känner den Veronica som blev klassad som klassens EMO (kanske inte men skulle inte bli förvånad om jag blev det).

Resten av dagen ska jag ta det lugnt och kanske städa, plugga lite osv. Ha det bra så hörs vi mer i nästa inlägg!!

Likes

Comments

Idag har vart en ganska så chill och produktiv dag. Allt börja med att jag vakna vid 9 tiden och sedan tog mig till gymmet där jag var ett tag tills det var dags att träffa Lovisa för att åka in till stan. Vi åt lunch på mitt absoluta favorit ställe i stan, bönor och bagels. Sedan gick vi bara i några affärer och tog en juice på Joe and the juice trotts minus graderna ute haha. Standard jag att önsketänka om våren i februari

Trodde verkligen jag skulle komma hem med fem påsar onödiga plagg som skulle vart på rea för 100kr/st och såg söta ut för stunden men som jag aldrig skulle fått användning av. Men till min förvåning så kom jag hem med endast två plagg jag faktiskt behövde vilket var ett par jeans och en långärmad tröja.

Har dessutom hört så mycket bra musik den senaste tiden och tänkte bjuda med mig av låtarna som har spelats. Så länge så får ni ha det så bra, vi hörs!!

Tröja / HM / Jeans / Ginatricot

Likes

Comments

Möjligtvis lite klyschigt att säga välkommen men aja haha, välkommen till min blogg!

Mitt namn är Veronica Sjöblom och är 15 år gammal tjej från Göteborg. Blir 16 år till hösten samt att jag börjar gymnasiet då jag ska läsa samhäll med inriktning media. Varför jag valde media som inriktning är för att jag är väldigt intresserad av att fota, redigera, skriva osv. Vilket är även just därför jag valde att skapa blogg. Här kommer det komma upp allt möjligt från min vardag till outfitsen jag går runt med.

Ska försöka blogga så mycket jag kan under våren vilket kan bli svårt då jag har mycket plugg, men jag lovar ska bli så mycket som jag kan.

Ta hand om er så hörs vi i nästa inlägg!

Likes

Comments