Hei, vet jeg har vært veldig dårlig på og blogge nå, men har skjedd så mye og vet også at hvis man først skaffer seg det må man sette av tid, men over til noe annet, noe jeg er fullstendig avhending av.
Nettopp sminke, jeg startet tidlig dessverre med det, typ 7 klasse og når jeg gikk i 7 klasse var ikke det så populært som det er nå, altså så mange som brukte det, nå er det helt vanlig, og det er ganske trist faktisk. men altså siden 7 klasse har jeg brukt sminke hele tiden, har gjennomgått fortis sminke tiden, dessverre det var noe av det værste jeg har sett. Men i de siste årene har jeg blitt så opptatt av det, helt sykt. Og i et år nå så har ikke jeg gått uten sminke på skolen utenom 2 ganger men fordi jeg ikke rakk det, og da får jeg alltid spørsmål "er du syk i dag" og om jeg er sliten. Og lurer på hvorfor jeg har bare ikke sminke på? Jeg blir ganske irritert over det. Jeg sminker meg også hver gang jeg bare skal ut av døren for 5 min. Jeg føler meg ikke naturlig fin uten, og det er faktisk lov, jeg føler meg ikke opplagt i det hele tatt, for det er liksom så tomt på ansiktet mitt og de gangene jeg er uten sminke er når jeg er syk eller skal legge meg, så kan være en grunn til det, får en del kommentarer på at jeg er oversminket, men det er vell mitt ansikt, jeg gjør det jeg vil faktisk! Og ingen kan bestemme om jeg skal bruke lite eller mye! Hører også " du er finere uten" og NEI det syntes jeg ikke, er vell en grunn til at jeg bruker sminke? Og det er sikkert ment som et kompliment men jeg kommer ikke til og bruke mindre eller slutte med sminke fordi andre mener det! Jeg gjør det jeg vil.

Gikk litt utenfor tema men sånt skjer, Hehe
Ha en fin kveld videre:)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hallo, har vært opptatt så har ikke fått skrivet noe på noen dager, men tenkte og skrive om en sak jeg irriterer meg veldig, og har gjort en stund.
Nettopp dette med silikon og sånne operasjoner. jeg leser veldig ofte at folk som tar disse operasjoner er falske osv, men hva får de til og si det? Man er ikke falsk om man gjør det! Mange er kanskje ikke fornøyd med kroppen/leppene sine, og kan være mange grunner til at man gjør det, feks at man har amma et barn og det er veldig mange som ikke har pupper igjen etter det, eller at de blir annerledes, eller at du rett og slett har lyst på det! Og det er ikke noe galt i det! Folk bør få lov og gjøre hva de vil med kroppen sin uten at folk skal rakke ned på de?!

Men dette er min mening da, og det er lov og ikke syntes det er greit, men hvorfor gi masse kritikk om det? Det er dens valg og det går ikke ut over andre enn dem selv så hvorfor bry seg om det.

Kunne sagt mye om denne saken, men tenkte bare og skrive et lite innlegg om det.

Likes

Comments

Hallo, jeg kan starte med en introduksjon.
Mitt navn er Veronica, er 19 år altså (97) bor nå på Eidskog, er ikke så mye mer enn det, har ikke helt bestemt hva denne bloggen skal handle om men blir nok en del om sminke.
Dette har jeg vurdert og gjøre veldig lenge nå, men ikke turt fordi jeg er redd for hva folk tenker, siden det meste legges ut her, liksom bilder og hva man gjør og sånn, men bestemte meg for og faktisk gjøre det og drite i hva folk syntes. For jeg er en person som tenker på hva alle andre syntes om meg, men prøver og la være, men er ikke like lett, når man vil bli likt og sånn, men noen av dere forstår hva jeg mener nå. Jeg hadde blogg før, startet i 2011 og sluttet i 2015, for jeg hadde lite tid, og var i en veldig dårlig periode, men følte ikke jeg kunne dele noe av det på den tiden, tørte ikke og fortelle noen om mine problemer men jeg syntes folk bør være mer åpen med sånt, for det er utrolig mange som faktisk sliter eller har dårlige perioder. Men nok om det.
Ha en fin dag og håper dere vil fortsette og lese :)

Likes

Comments