Vlogg: Fredag den 13:e augusti - Var på gymmet!

Hejsan finisar!

Hur mår ni idag? - Jag själv mår lite bättre men är fortfarande så sjukt trött efter igår, men jag orkade iallafall redigera vloggen från igår och lägga upp den så hoppas ni gillar den även om jag är väldigt ledsen.

Igår var det en väldigt tuff dag för mig då jag gjorde något jag aldrig trodde jag skulle våga och det var att ta mig till gymmet, jag blev ledsen då detta var något jag tycker är oerhört jobbigt men samtidigt så var jag så så så stolt över att jag gjorde det.

Även om jag bara cyklade 15 minuter så var det jobbigt för mig då jag lider av depression, ångest/panikångest, social fobi och sen har jag en lätt funktionsnedsättning med autistiska drag + ADHD så detta är väldigt tufft för mig.

Och ja igår var jag helt slut och hade huvudvärk och var så jäkla trött så idag tog jag sovmorgon, för min kropp är inte van att gå upp halv 6 på morgonen och cykla till ett gym liksom.

Jag är sån som vill orka mer än vad jag faktiskt orkar för säger jag att jag inte orkar så är jag lat, och vill bara sitta hemma och äta snacks och se på film men cyklar jag eller rör på mig så märker ingen det.

Jag förstår att människor på internet som är trolls är mest här inne för att faktiskt leta efter fel, men dom är inte jag och dom vet inte hur mycket jag kämpar.

Och ja jag vet att jag är bra på att säga att jag ska träna si och så mycket och så blir det aldrig så, och till dig som kom med tipset om att fortsätta med 15 minuter tills det blir en rutin vill jag bara säga tack så mycket för det tipset.

Jag önskar verkligen att jag orkade lika mycket som alla andra men vi som lider av psykisk ohälsa måste verkligen kämpa med att ens ta oss upp ur sängen vissa dagar, och tro mig jag vill inte ha dessa diagnoserna utan jag vill orka ta mig till gymmet varje dag och vara där i en timma eller mer men jag kan inte det och jag har väldigt svårt att acceptera det.

Så att ha människor omkring mig som säger att det är okej att jag är på gymmet i 15 minuter dom dagarna jag ens kommer iväg duger och är bra, men ja sen har jag vissa i min personal som tjatar på mig nu om gymmet och ska alltid fråga mig "när ska du till gymmet nästa gång" eller "har du gymmat idag" och det är också jobbigt att höra.

Dom orden kan stressa mig som fan för tro mig jag vill inget annat än att orka gå till gymmet varje dag, att kanske gå ner lite i vikt och få någon typ av rutin som jag mår bra av och som jag kan hålla, men det är tufft och jag vet att jag inte kan vara alla till lags utan jag vill bara tacka er som kommer med tips och sådär.

Men ja nu idag tänker jag bara ta det lungt och se på film, prata med Lars och äta gott + spela wordfeud ☺️

Vi hörs senare ♡

Gillar

Kommentarer