Wow

Ibland så klagar vi väldigt mycket när alla tidigare bra då klagar vi för att vi inte har den där prylen som är den senaste på marknaden! Och nu i Corona tider så Gunnel vi på att vi inte lösa pengar på saker som inte är nödvändiga att vi inte kan umgås med vänner för att det är Corona!
Detta fick mig och faktiskt lite arg så jag sover faktiskt på ett annat sätt Corona har lärt oss att börja tänka på hur vi om gås med vänner och inte sätta oss i olika fack! Corona har lärt oss att tänka utanför boxen till exempel bara det här med att när vi ska umgås med våra vänner som är en naturlig naturligaste sak i världen hur malt sätt men det är inte nu så hur ska vi göra när vi umgås och göra det så komplicerat jag igen bestämde oss och har julavslutning och då bestämde vi att vi har utomhus vi grillar vi träffas och det var lika roligt som om vi hade suttit under tak så varför göra livet mer komplicerat än vad det redan är!
Finns det något i Corona tider som du tycker är krångligt att göra tillsammans med den omgivning?
Och kan du vända på det så det inte blir negativt utan positivt!? Kan vi se epidemin på ett positivt sätt kanske förutom att dör väldigt många folk så säg finns det faktiskt positiva saker med att det kommer ekonomier för oss som samhälle och för oss som individer!?

Gillar

Kommentarer