vilken upp och ner dag.

idag fick jag det samtalen  som jag väntat på länge  men  inget ha hänt. men det känns so  att det kommer att ta stopp snart.  I morse fick samtalen av min kusin att moster svävade i luften..
Jag visst att det skulle  komma men  var inte  bereddJag hoppas på ett sätt att det går fort  för nu kämpar  hon hot händer som kommer vinna stridenVill inte att hon ska ha ont . önska att hon somnade in  på båten när hon sov.  klart  är det med smärta jag säger det  med  hon  är redo att komma hem  och träffa hennes mamma som väntar på henne. Jag vet att mor.or så och väntar på sin dotter  vid den småländska grunden i himlen. hon kommer länka kvar så mycket tomrum  med hennes kärlek stannar kvar som vi ska förvalta.
Nu orkar jag inte skriva mer... Kommet igen

Varit hos mamma hela dagenbarnen fick leka med sina kusiner.
hade kul. Jag stannade kvar för jag börjar kl 6 på jobbet i morgon.  men jag har  skrivit mina brev  så nu ska jag dela  ut   i morgon. Har skrivit några personliga och några till övriga personal  och till  Annika och Mia.

Jag har  övertala mojan  att hon ska åka och hälsa på sin syster inna det är försent. dom åker i morgon  skönt  för jag vill inte höra att man skulle ha gjort. skönt att hon åket i morgon.  min moster är  det som en smålänning.
Jag besökte   ni  bästa vänner idag där  vid deras gravar. skönt att stanna upp.  dom stod mig så nära så ingen Annan har gjort . men  hitta en väninna 🤓😆❤ som kom  mig så nära  och det  är den jag sökt sedan  Mari och Katinka  försvar,alldess  förtidigt.  😭😢

bästa vänner för evigt ❤

Nu tror ni säker att jag är super nere. men tvärt om  när  jag kommer  i sådana  här situationer så dra jag lärdom av en sak. ta varalivet och din familj, vänner när dom lever.
Det är en gåva  som du får en gång.❤

Nu ska jag försöka sov innan jag ska upp igen. blä bussen  5.26

😴😴😴😴😴😴

Gillar

Kommentarer