Vilken dag

Jag gjorde schema för dagen i går på den nya appen. Det var så bra för då kunde Man stora få veta vad som ska hända i tid.. detta stressade ner henne så mycket. Hon har varit lugn idag när hon visste vd som kommer.

Jag har hunnit allt. Som jag skulle hinna med. Förutom att dammsuga med det ska jag göra i morgon.

Idag så var min stor ho frisören. Och sedan fick hon handla för veckopeng som hon hade spara. Så brev det en ilning med. Leksaker. Sedan fråga hon om hon fick hem det i lådan , då sa jag fråga pappa. Pappa och amma svarade ja på detta Så nu ska vi skicka in detta så hon får detta på brevlådans. Jon e super glad.

Till mat hade vi kött med ris och sås och gurka så gott. Lite mat inna man ska. På kalas hon vänner. En väns. Man fyller 40år.

Så har man gjort tråkiga saker med med vardags saker ska man få in med. Med lättare att ha ett schema. För att veta att man inte missar något, så detta kommer jag att fortsätta med jag kommer köpa hela appen istället. . Kommer vissa den för min mentor nästa vecka.

Nu säger vi godnatt. Till er all som följer mig., men ska jag vara ärlig så är jag för uppe i varv. Mmmmm men en ljudbok så kommer kroppen att koppla av.

Gillar

Kommentarer