Vem är du

Vem är jag   i olika  situationer

 Mamma
 Att bli mamma ör bara en dröm. Men   den drömen kan du få uppleva om du  hitta din körlek.  När barnen  kom så   går du från dej själv och   ger hela dej till dom.
 Som mamma är jag rak  och vill ge dom det dom behöver .

Kollega
Jag ställer  upp i det jag kan hjälpa till.  Dela med mig av det jag kan till kollegor och älskar lära  mig nya saker. Fett  nyfiken  person  för att hitta Vertyg   för att lära  och utveckla min roll som  pedagog.
 Vilket  hjälper mig att  utveckla  som person  i alla min roller. 

Vänner
Jag  är den som  lyssnar  och hållet mig i bakgrunden  för att jag fungerar  så. Jag ä är den som tar plats  utan  låtar andra komma  fram.  Då jag  är en person  som tittat och samla på mig innan  jag tar  plats.

Hemma
Då jag  är en person  som tittat och samla på mig innan  jag tar  plats.  Jag är rak person . Jag tar inga  omvägar.  Men detta har tagit tid  att  lärar  sig. Som ung   och adopterade  så har jag kämpat med  att hitta mig själv   när andra vill  göra mig till någon man inta är.
Så det är  viktigt  att jag är ärlig mot mig själv då vissar jag  vem jag är. 
Idrotten 
Då mår jag bäst när jag får stå på tennisbana.  Då jag jag fri och  där utveckla jag  i att hantera   jobbiga  saker. .  Där kan inget strör mina tankar.
 Bästa    platsen  för mig.

Familje
Den tillbaka dragna.   

är dem som  inte vill göra väsen av mig.

Är jag med mina biologiska  så behöver  vi inte    använda ord det bara fungera . 
Jag mår bäst av att ha dom i min omgivning . Det är min familj! för man respekterar varandra och man ser varandra  inte för sin  egen vinnings  skull  utan  föra att man bry sig  med hjärtat  till sin familj  .

 

gjort idag??
mår ni?

Gillar

Kommentarer

Loveandtears_
Loveandtears_,
Fin lista🙂👍🌸
nouw.com/loveandtears_