varför

Jag har kommit på att jag inte är så förtjust i hjulen när man gifter sig ska man fördela sig på två familjer alltid och hur man än gör så är röva bak för hur man än gör så blir det något Så vi besviken även om man säger att vi kommer dan efter Jag fattar inte varför det är så big deal det vet man ju när man gifter sig om att få se vad släkten de att stämma någon gång träffa dig mera sida. Hur hade ni gjort?

Jag börjar tänka på lite för folk gör för att få sin vilja igenom och det finns så många listiga sätt man kan göra sig som liten inför då man känner väldigt väl man kan göra sig väldigt stor men det är väldigt få människor som bara är neutrala att bara Våga säga ifrån.
Vågar man inte säga från så kommer aldrig se föreningen man vill se oss det någon är människorna på sig själv man måste någonstans börja arbeta själv för en förändring

Jul jul strålande jul en glad högtid men för många så är en jobbig också.  Just juletid så förlorar jag min farfar för många år sedan men det är ändå Vi sitter i fast har gått många år och när man gifter sig så blir det inte mycket lättare för då ska man ju dela på sig och då blir det någon som blir besviken. Igår Du ser alla runt omkring sig .

det är så skönt att få kunna vila mitt på dagen och bara Varva ner om man har så mycket att göra på en dag som man behöver en stund och bara reflektera över vad som ska hända vad ska jag göra. jag hittar rolig app på telefonen som jag inte har upptäckt innan så jag och barnen hade jätteroligt en bra stund

Tiden går, och livet måste gå vidare. Det går bra, mycket bra skulle jag vilja skriva om somliga dagar och stunder. Sen finns det sår i själen som ibland poppar upp och vill göra ont. Förstås. Så kommer det nog alltid att vara.

Gillar

Kommentarer

Nya inlägg

Mest lästa