vara moster

Därför är det fantastiskt att vara moster/faster


Det är otroligt att vara moster/faster. Att ha små barn som ser upp till dig och förgyller ditt liv är en enorm gåva som inte alla får uppleva. Ett plus är att du får chansen att berätta om alla galna saker som deras föräldrar gjorde när de var små!


1. Du får göra allt det roliga. Mostrar/fastrar missar aldrig ett födelsedagskalas eller en chans att umgås med sina favoriter. Om de har tur har de även något gemensamt med syskonbarnen och kan gå på museum, konserter och andra evenemang när de blir äldre.


2. Känslan när ett syskonbarn föds.Den dagen är otroligt speciell. Oavsett hur många du redan har är det alltid underbart att välkomna fler.


3. Så många kramar!Ju fler barn dina syskon har desto mer kärlek får du! Nya barn innebär massa kramar och gos. Det är underbart att gosa med syskonbarn och det gör er ännu tajtare.


4. Att se sina syskonbarn växa upp. Att se dem växa och förändras, och veta att du stöttade dem på vägen (och möjligtvis skämde bort dem lite) känns underbart.


5. Syskonbarn minskar stress.När du har haft en tuff dag på jobbet får syskonbarn dig att tänka på annat och göra något roligt.


6. Det är så kul att köpa presenter. Eftersom du känner dem så väl är det lätt att välja bra presenter och skämma bort dem då och då med deras favoritgodis eller dessert.

Hejsan Idag har vi springer sprungit beringeloppet eller skulle ha sprungit beringeloppet. Vi brukar på skolan och gjorde uppgifter istället. Men vi fick unda allt som var ofärdigt. Så skönt att veta att vi kan vara i fas med dom andra. När jag vet att elev klara det och förstår. Ikväll så blev det skilla kväll men chips och film.

Gillar

Kommentarer