vad gör du med det du har

Jag älska inte allt att träffa släkten men den är sjukt viktig och påverka mig hela livet.

Vi sitter hopp på ¨något sätt

1) Vad gör du med människor i ditt liv?

Vera svar: jag uppskattar dom jag har fått gåvan att ha i mitt liv. det har kommit många som kommit och gott, men jag har varit den samma.

2) Vad gör du med dina släktingar`?

jag respektera att vi är olika men jag finns för mig släktingar. så klart att vissa är man mer tajt med än andra. jag har en kusin som jag alltid varit tajt med.

3) varför är släkten viktig för dej?

Detta kommer låta gammalmodigt ,men det hat växt fram med åren. fast jag är adopterad så har jag två kulturarv och alla är olika alltså olika kulturer. som ex min moster vad adopterad från Tyskland , så det för samman oss pga vi är adopterad vi hade samma tankar kring livet. jag har mitt biologiska arv som jag inte vet så mycket av men jag har mina systrar som gör mig så stolt. jag får berätta om mina gamla släkttigar och dom som finns kvar! nu när jag har egna barn funder jag på hur jag vill vara som förälder för jag vet att det är vad dom får med dig som vuxna. Jag ska gör en släklt bok för kunna vissa barnen när dom är äldre! mitt sommar projekt. familjens släkt bok

hur kan du påverka dina relationer för att di ska känna att du har gjort ditt? jag vissar att jag bry mig om dom på olika sätt. säger sakern är jag känner att tiden är inne. för det ska inte gå så långt så att dom ska behöva ligga för döden när man säger sakerna man velat säga hela livet.

hur hade du svarat!?

idag när jag kom till bussen då fick jag en kram bakifrån ,såklart funder jag på vem. när jag vände mig om så blev jag super gld när jag såg vilka det var. det var en när syster till mig och vi pratade och han var glad på det åkta sättet igen. då var jag nöjd för då vet ja hon och sambo mår bra. det är dom värda, kommer stötta henne till livet slut.

jag har tänkt mycket på min moster idag fy,

Gillar

Kommentarer