Torsdag

hejsan idag är det torsdag och idag så vaknade jag och var ganska seg men jag visste att jag var tvungen och ringa lite samtal idag och har kollat upp andra grejer som kommit som en chock men jag löste det ganska snabbt !
Sedan så har jag fixat i köket och ta ut disken och ska kolla på uppgiften som jag ska lämna in imorgon så att jag får den färdig och sedan från och med måndag så är det ju nya studier så att det är bra om jag är färdig med den första uppgiften som ska förena och sedan ska jag kolla lite på skolmaterial lite ikväll sen efter det så blir det bara och gå och lägga sig i tid och varva ner! Just nu sitter jag i Kristianstad med en kompis för att hon skulle på läkarbesök så jag valde följa med för hon behöver stöd men sedan så ska jag hem och innan vi ska hem så ska jag äta någonting gott !
Barnen har varit ute och lekt och jag passade på när solen var framme att köra första tvättningen på bilen och sedan ta ut cykla!
Och sedan så upptäckte jag att kaninen har börjat bli så stora så de ena Jukka på sin bror och sedan är det nog dags för veterinär!!
🥰 kram

Efter detta besöket måste man ha lite magen så då får vi se vad det blir!

Gillar

Kommentarer