Torsdag

Att må dåligt inuti, i huvudet, är inget farligt att prata om. Det finns ingen skam eller skuld att hämta i att själen är ledsen.
När livet bestämmer sig för att last-testa och skickar på så mycket skit det bara orkar är det viktigt att vara med på noterna. Så är det även för mig. Så jag tänkte berätta vad som hänt i mitt huvud denna veckan, hur det fått mig att må i själen och hur jag vänt det. Min förhoppning är att fler skall förstå att det inte är något farligt att vara nedstämd, trött i själen och orolig. Det är fullständigt naturliga mekanismer som skall finnas i huvudet och som hjärnan i de allra flesta fall tar hand om själv på ett fantastiskt sätt. Alla mår dåligt ibland i någon utsträckning. Hjärnorna fungerar så i människan.
Ofta kommer det när det blir för mycket på samma gång eller om det dyker upp något stort. I mitt fall kommer det när det både är mycket och stort på samma gång.

Att vakna varje morgon, och det känns som om man inte har sovit. Att uppleva en trötthet man inte trodde fanns. Att ingen i din omgivning kan förstå hur du kan vara trött, när du inte gör något. Att jag nästan jämt känner mig ledsen. Att vilja röja och plocka undan, men har ingen energi. Att vilja mycket, men inte har någon ork alls.........så är mitt liv just nu, så är mitt efterliv.

Gillar

Kommentarer