Torsdag

Hejsan idag är det torsdag och det är min sista långa dag denna veckan vilket är jätteskönt för att jag är ganska seg och imorgon är det ju min bästa dag för då slutar jag direkt efter jag har jobbat med eleven. Som sagt är det torsdag och idag så ska vi ut och cykla detta fantastiska roliga vädret jag får ju kryp på detta men vad gör det och sen har jag fritids typ i 1 timme eller nåt sånt där och sen så är det ju faktiskt hem och då ska jag faktiskt hem och ta det lugnt och bara andas!
Det kan bli att jag sätter mig och pärlar man vet aldrig med mig men vi får se vad kroppen och knoppen säga när jag kommer hem men jag ska göra något avslappnande ikväll för nu har jag varit igång två kvällar i rad och gjort massa massa med saker och ska börja skriva in när jag ska göra olika saker i min kalender så jag har lite koll på vad som händer framöver!
På fritids idag ska jag fortsätta med vinterlandet och sen ska göra lite saker när jag kommer hem lite stjärnor och lite snögubbar och lite sådär så det ska bli riktigt kul som jag ska typ sätta in i vinterlandet som vi har på fritis

Gillar

Kommentarer