Torsdag

Dina val blir de alltid som du har tänkt dig eller finns det vanliga livet som får konsekvenser av ditt tänkande och det är du är i livet just då? Givetvis olika få se våra liv jag olika konsekvenser på hur det blir ont om kring oss men är du beredd att stå upp för vem du är och för vad ditt svar är så är det inga problem! Det är ju inget lätt sprit även om det är maste dagarna och kan vara de mest perfekta dagarna för dig och mig! När man känner att livet är som en dimma vad gör saker fast man inte vet varför man gör det om man går som en robot vara vaksam gör du inte för länge då jag funderar på om det är problem eller det är ett sätt för dig att hantera situationen!
Var inte rädd för att stanna upp och tänka efter hur du har det i din situation är det bra att det är dimma för att du tänker efter eller du bara kör som det alltid har varit!?
Om det kommer en sån situation när allting känns som en dimma hur hanterar du den?
Vad värderar du i situationen och vad kan du göra med situationen?

Idag var en bra dag för idag har jag fått tänka efter jag fick skicka ett SMS till MN igår som har mått väldigt dåligt men igår så fyller hon år och då orkar inte skicka SMS men min tanke fanns där att jag inte skulle skicka men sen slog det mig att det spelar ingen roll för det man behöver när man mår dåligt oftast det någon bara skicka det här lilla SMS:et jag finns här jag bryr mig om dig och de vet att du finns kvar vid deras sida det är det viktigaste när en person mår dåligt det är inte en trevlig fika det kanske är en fika där du sitter sitta helt tyst och inte säga någonting men du finns i din kompis väns närvaro. Är det alltid viktigt när du träffa dina vänner att du måste snacka berätta om senaste som har hänt eller vågar du bara sitta tyst och lyssna på tystnaden för i tystnaden så får man veta mycket men vi hinner komma så långt för att vi är alla tysta!
Jag har sedan en längre tid tillbaka på kvällen haft en helt tyst halvtimme jag säger ingenting jag gör ingenting vi ligger tyst och låta tankarna snurrar jag kan formulera det jag vill säga!
Tystnaden är en sak som jag uppskattas jättemycket idag har inte alltid gjort det men jag förstod inte vara tills den här betyder då men idag vet jag och därför så kan jag säga att jag uppskattar den!

Jag brukar se livet som ett spindelnät i spindelnät så är det många vägar men alla leda till ett mål det är att det ska hålla så är det med mitt liv också det ska hålla åsett vad jag jag gör och vad jag tar för beslut!
När spindelväven så vet du var ni gör den här bestäms innan och de kör och går sönder då lagen om det och så kör de vidare och fastnar inte utan kör vidare och spinna vidare precis så vill jag ha dig mitt liv och det är bara jag som kan bestämma vem som bestämmer över sakerna i mitt liv! Vem bestämma ditt liv är det din tillvaro din utbildning det slutgiltiga mål relationer eller är det det du har idag och vad gör du med det du har idag?

Ännu en natt med öronproppar så man kan sova 🛌! Det hjälper fast jag vakna ändå min vanliga tid!!
Så skönt !!
🎧✌🏾
Blir bra musik i bilen sedan jobba länge hem sedan hem och förbereda fest så det blir städa
🧹!

Gillar

Kommentarer