Torsdag

Hejsan då är det torsdag och det är fjärde bra om vi lämnar barnen i skolan det går jättebra idag har jag lämnat barnen på fritids det gå superbra för den lilla också.
Idag så ska jag sitta och vänta på det där samtalet från Christian sedan får vi se som sagt jag tackade nej till ett jobb som jag känner att jag inte kommer klara av så därför så måste de hitta en ny arbetsplats så det är det jag sitter och väntar på.
Men under tiden så kan vi passa på och göra lite ärenden vilket jag har gjort de här dagarna så idag så blir det inte så många handtag idag blir det att vara hemma och fixa hemma och lyssna på pod där och så vidare och sen ska hämta barnen klockan 1 så jag slipper vara på fritids så länge sedan så ska du inte hur min kompis och leka hon ska köra hem kompisar sen på kvällen sen får vi se vad dagen bjuder du på jag återkommer . När började dagen med att jag avstickare till stranden och där tror jag lite naturbilder över sjön det är så fint just nu på morgonen så att det gick helt klart

Gillar

Kommentarer