Torsdag

Idag så har jag hitta mitt fat så jag kunde gör min ljusfat, med ölandska strandsanden.
Vi har fått Wii spel, kommer att få hela nästa vecka !

Annar så Har jag. Varit hemma och vi har fixat. I garaget. Förbereda och jag fic ute borden som jag har behövt. Länge!!
Sedan så har vi tagit hem husvagnen!! Så nu ska jag städa. Den så den den blir fin!
Jag vill ha nästa vecka då jag får hem min bil. Jag ska överraska barn när jag får hem den. Jag smsade dom idag så jag undrade om dom visar mig hur den fungerar! Så de gör dom så det är nice!!!
Kram

Hur. Har din dag varit.

Hejsan gott folk ibland funderar jag på vad folk vill varandras liv.

Jag tänker tillbaka lite på mitt liv så jag kan se en liten röd tråd att man vill ha koll på vad andra gör när hur när tid på dygnet spelar ingen roll.

Men vad vinner man på att hålla koll på andra i sin omgivning.

Min frågeställning blir då vinner du på att hålla koll på din omgivning eller vinner du att hålla respekten till din omgivning genom att fråga dem på ett omtänksamt sett vad de gör och inte ha ett kontrollbehov i din fråga?

Det skulle va kul och höra era åsikter var ni tycker jag vet vad jag har upplevt och jag tänker men det är mycket roligare och höra vad andra tycker och tänker om detta för det är ett ämne som vi aldrig vad jag pratar om men nu tycker jag att vi öppna den dörren och våga prata om det! Det handlar inte om att döma det handlar om att jag ska ha självkontroll på sitt eget beteende! För att kunna säga till en annan människa att du har fel jag vet ärligt Sinne!


De frågor du ska ställa dig är:

☘️Kontrollera Jag någon annan människa hur?

SMS ,ringer ,Facebook osv


☘️Hur hanterar jag skitsnack bland folk som är i min omgivning?


☘️Vad hände med dig när folk koncentrera dig med något minne som gör att du blir vansinnig hur hanterar du det i situationen och efteråt?


☘️Hur bra klarar du ta kritik?

☘️Vad gör du med kritiken får?

☘️Hur blir ditt svar på kritiken?


☘️Är du en människa som måste leva tillsammans med andra människor hela tiden eller är du en som klarar det själv och lösa problem själv eller är du beroende av någon hela tiden?

☘️ om du har fel om någonting och du har gjort det största misstaget i relationen kan du böja dig ner och säga att tyvärr jag hade fel även om du har gjort någonting som har lätt till att ni inte ha en relation(tjej/kille)längre eller låter du det bara vara??


Vem vinner mest på din reaktion du själv eller din motståndare?Gillar

Kommentarer