Torsdag

Det är jag gick till jobbet idag och det har gått bra min eller varför inte gjort det han ska göra och jag varit nöjd du har inte varit något större.
Idag så tog det fyr hos min kollega och och hade bestämt sig så hon tog et viktigt beslut. Det är härligt att hon tog det ,nu håller jag tummarna fö att mottagaren ska lyssna på vad vi har sakt. Annars så minuter jag ett grymt teamwork som vi har.
Jag vill inte mista detta. Då jag jag så själv fast det ä ler assistenter runt mig. Men jag jobbar så bra med henne så henna vill jag inte mista med nu är det 50/50. Hålle tummarna nu.
Jag kolla på mitt hål med så jag sms Gammal kollega Annika. Hon Ska kolla på sitt håll. Sedan får ja se vad jag beslutar ni för.
Det beror på andra nu! Jag har get mina krav.

Jag blev super ledsen om hon skulle försvinna från mitt arbete .
Det som är tur det är att vi kan träffas en dag efter vi har våra jobb i så fall men det blir inte samma sak som att gå till jobbet nu.
Lina gå till jobbet så jag inspirerar och är jätte glad när jag går till jobbet skulle hon försvinner från jobbet så kommer jag inte blir lika glad och lika learys som jag är nu jag kommer var jätte tomt om jag försvinner även om vi inte riktigt imål en med allting så den känslan är skit jobbig att känna just nu
Jag hoppas att mottagaren lyssnar och hör vad jag har sagt det är det ända jag hoppas på försvinna håll så kommer jag försvinna inom oss och då får jag nog börja titta på ett annat område.

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa