Torsdag

Hejsan idag är det torsdag och jag har sovit så dåligt inatt då den stora turen har snurrat och vad helt förtvivlad för att jag gick på en fyra lösning på kvällen innan vilket läste ut på men att hon inte kunde sova på hela natten och detta resulterade till att hon var super trött idag på morgonen hon grät och hon sa inte så mycket hon ville knappt i skolan idag men pi jag fick med henne till skolan lämna henne på fritids och det hade varit en bra dag i alla fall men hon tyckte det var skönt och få komma hem. När vi kom hem så bestämde mig för att jag scones vilket jag hade lovat barnen tidigare i veckan så då tänkte jag att idag är en bra dag att göra det på grund av att vi är lediga imorgon så då hinner vi öva upp ett tag och äta i lugn och ro !
Sedan efter jag hade gjort scones så hade jag lite över och då var jag lite busig och du ner till en kollega och lämnade en påse där och sen gick jag hem och var supernöjd med resten av dagen och sedan så skickade jag givetvis SMS till några som jag vet hade velat ta en tugga i mina scones lite elakt . Sedan så har jag pratat med grannlän om att vi ska ha en träff snart med föreningen så att jag hoppas att det blir snart av och deras unga är så underbar jag bara älskar dem !
Under tiden jag var i skolan och hade möte med mina kollegor så var en av mina elever hemma hos mig och pluggade och fick gjort skolarbete jag tycker det är viktigt att de får gjort sitt skolarbete. Kan man inte sitta hemma i sitt eget hem så får man sitta där man hitta lugnet i vitt vis fick hon komma hem till mig och sitta här hemma helt själv här hemma !
Ikväll har jag kollat på farmen och på torpet och sedan så har jag förberett inför morgon då vi åker till Småland på begravning inte världens roligaste utflykt men samtidigt väldigt skönt att komma ifrån och skulle ringa några timmar för att se mitt älskade Småland som jag nästan är uppväxt i!!
Jag fick reda på att servera smörgåstårta vilket inte är det bästa för oss och nummer två som var smörgåstårtan inte mjölkfri så givetvis så får jag ta med mig egen mat!
Jag har pratat lite på SMS med lite vänner och nej så behöver jag mer att ligga i sängen och pratat fram kläder men nu är det dags och sova som man är redo imorgon!/
❤️🌟

Jag känner att min kropp börjar komma i balans och att depression börjar släppa kroppen och det är så skönt att känna att depressionen kan släppa när man väl faktiskt har lyssnat på någon som faktiskt har lidit av de tio gånger värre än vad jag själv har gjort så det kommer jag göra flera gånger och jag kommer ta den vägen som är bäst för min kropp. Jag är så tacksam att jag tog den här pausen är över en månad från allt som jag inte behöver ha när jag mådde som sämst!
Jag känner att jag har orken och jag har min busighet kommer fram på ett helt annat sätt spontaniteten kommer fram alla de där små egenskaperna som jag har saknat under några månader nu när jag kommer fram och då vet jag att då är jag på rätt väg och på väg upp
🌟

Gillar

Kommentarer