Torsdag

191205
Hejsan idag är det torsdag och idag så har jag min långa dag och har sovit alldeles för lite för att jobba en lång dag.
Idag har det gått bra vi har haft vanliga lektioner idag och sedan så har jag tagit det lite lugnt på bra vi sagt mycket på ljudbok som får mig att hitta balansen i min skol situation just nu så det är mycket ljud Bok.
Jag har fått ganska många SMS av en som ska ta över vårt hus vilket jag inte har svarat på vissa har svarat på för det var en annan som var ansvarig för de svaren och visa kunden själv svara på mig jag har inte orkat jag fokuserar på jobbet när jag väl jobbar och när jag inte jobbar så fokuserar jag på mina barn.
Så när vi kom hem idag så blev det mys med barnen men lite macka och sedan är det ju kalender de var ganska trötta så att min minsting gick och la sig efter kalendern och den stora fick vi titta på sitt favoritprogram och sedan gå och lägga sig.

Under dagen idag så skickade jag en fråga till våra mäklare hur det går med tiden för inflyttning och nycklar och så vidare och jag fick ett trevligt SMS:s så jag fick faktiskt lägga in om att få gå ifrån jobbet 1 timme för att kunna hämta nycklarna det datumet som hon hade bestämt och nu känns det lite mer verkligt för nu är det mindre än en vecka kvar nästan det är en vecka en dag.
Ja det otroligt fort nu i helgen så blir det packa packa packa för hela slanten och sen ska vi till Fredriksdal liten och sen ska vi baka pepparkakor men det ska bli jättemysigt för jag vet att när jag börjar nästa vecka så är det bara en vecka kvar och då ska vi köra race time börja plocka ner grejer där ute och kolla över förrådet vad vi ska med oss där.
När hämtar du barnen idag så visade vi för de var idrottshallen så då kunde jag ju inte låta bli att visa utan jag jagade tesen är lite innan vi åkte hem och sedan så hämtar jag lite Post som var tiderna så nu är jag helt färdig och jag känner att det varit en riktigt bra dag men ljudböcker jättemycket så det ska jag fortsätta med ha mina öron.
Jag hittade några nya spännande i veckan idag har lyssnat färdigt på den i boken jag hade innan.
Jag har kommit på att Agneta Sjödin skriver väldigt bra böcker hon skrivit verklighetsbaserade och fantasy böcker men jag gillar även någon som är fantasy böcker jag inte egentligen så fancy av den kategorin men hon gör det riktigt bra som man tror nästan att det är verklighet.

Sedan har barnen lär sig så satt jag kvar t sedan bestämde mig för att gå in i sängen för att kolla på film på Netflix bara mysa och nu ska jag faktiskt gå och sova för natten.
Ha det så bra så ses vi imorgon

Gillar

Kommentarer