Torsdag

Vet du vad depression är/höst depression!?

Jag har höst depression!
Att vara deprimerad är inte bara att vara ledsen över något, nej, depression är något mer som påverkar hela din varelse och inte bara ditt humör. När depression lider och det är inte så lätt att få symtomen att försvinna, det räcker liksom inte med smärtstillande medel. När jag lider av depression upplever smärta i själen, inte nödvändigtvis på utsidan. Samlar inom mig.

När jag blir deprimerad, blir hela världen väldigt liten, den klamrar sig fast vid det som finns inuti och inget annat kommer in och inget annat kommer ut. Allt blir dystert, ingenting motiverar en längre och varje nytt hinder som uppstår från depressionen leder till att man blir avskräckt och besviken.
Mina känslor är svår huvudvärk,ångest,
Så tänk inte att det är synd om mig utan låt mig få vara i den här bubblan och vägleda mig när det blir fel istället!
Säg inte dricka upp dig för jag behöver vara där inne för att kunna komma hit det tar bara längre tid desto mer du puscha mig!

Hejsan världen då har jag varit hemma idag från av att jag har huvudet som ligger och trycker som inte vill bryta ut ordentligt. Så skön känsla av att vara helt ensam inte vara hemma heller själv det händer aldrig!
Var det dags för egen tid snart igen men först måste jag flytta och sen ska jag boka en kväll där jag bara av tjejerna och prata och bara vara med tjejerna!

När familjen kom hem så Myste vi!
Sedan diskuterade vi lite
Sedan så kallade sängen så jag hinner att vara ner innan man ska sova!!

Jag ser fram emot att komma till jobbet imorgon ! Känner att jag inte fixa vara hemma en dag! Hjälp snacka om jobb narkoman!
Ska gå tillbaka till mina gamla rutiner!!
Men tro att det är för jag inte har nåt att göra när jag inte har kartonger!!


Jag blir galen allting fastnar i huvudet, jag får inte ute jag kan inte skriva jag kan inte få ut och leta inte vad ska ta vägen det går bara runt runt jag vet inte vad ska ta vägen hjälp men detta hänger ihop hur jag mår nu är det höst jag vet om det men någonstans det går bara runt och gör saker mycket värre!
Jag önskar bara att flytta vår för dig så jag kan få landa och någonting får läggas på plats men snart men det här snart för långt borta för mig att kunna se just nu för just nu snurrar allting i huvudet runt runt runt! Det är gör att jag blir så trött jag är så trött i huvudet jag är så trött i kroppen jag kan bara säga ja oss trött!

Gillar

Kommentarer