Torsdag

Hejsan idag har varit en bra dag idag är det bra för att det är torsdag och det är min sista dag på denna veckan och det ser vi fram emot för på fredag så ska barnen ha lite moln och tid och jag ska lite bak tid här hemma i lugn och ro och sen på kvällen kommer det några kompisar och kolla när jag baka typ och äter.
Sedan så ska jag ta det lugnt och jag ska till Hässleholm på konferens i helgen!
Och sedan ska jag nog bara lyssna på ljudbok ljudbok när jag får tillfälle till för hjälp med att varva ner. Jag ska handla imorgon efter jobbet så jag ska handla lite innan vi åker ner med barnen och sen ska jag handla efter jag har lämnat barnen för då ska jag hem och äta gott och njuta av att vara barn ledig några timmar för att sedan gå och sova till en riktig ljudbok !

I veckan har jag gjort min första bok som jag inte har gjort på länge och upptäckte att det är en maskin som jag inte har förstått hur den använda så att jag kollade på YouTube hur den fungerade och det var inte så avancerat så nu imorgon så ska jag fixa det sista och sen ska jag nog hinna laminerade jag behöver!

Jag älskar när det är dimma ute det blir så vackert ljus och det blir så mysigt samtidigt som man vill bara sitta inne med en stor kopp TE och en riktigt bra bok eller en ljudbok


Sov gott

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa