Torsdag

Vilken dag att bara sitta med sina systrar och bara umgås en hel dag och bara vara det är helt fantastiskt! När jag är tillsammans med mina systrar så är jag hel det är som en kompis bild en gubbe som har tre ansikten men för mig så blir den tavlan så tydligt när jag när jag får träffa mina systrar du är hel i mig så är det två till mina systrar och tillsammans blivit en enhet!
Det var så roligt när vi skulle gå in på en butik där expediten i kassan tittade på oss och ställer frågan om vi var syskon och sa att vi var lika så ja vi är lika lika som jag varit Alla år!
Så det var lite roligt att se hans min och Hans uttryckte han fick veta att vi var syskon!
Det var supermysigt vi var på stan och bara kolla runt på kläder i olika butiker och sedan in på Afro butik och sen hem till syrran var fikade bara hade hela kvällen för oss själva det ska lätt göra om!

Vi käkade frulle i husvagnen och sedan så åkte vi och handlade inför veckan. För sedan när syrran har slutat jobba ska vi åka till Hjo när vi ska kolla och äta glass och kanske blir det ett dopp i det blå

Min stora prinsessa 👸
__________________________________
Om fyra veckor börjar denna tjejen förskoleklass.
Var har tiden tagit vägen?
Hon är spänd, nervös och förväntansfull.
Hon längtar efter att få lära sig massor samtidigt som nerverna knyter sig ibland och hon önskar hon kunde fortsätta på förskolan med Benjamin och Zander.
_________________________________
Nu önskar jag en massa råd
❤️
Vad behöver införskaffas inför starten i förskoleklass?
____________________________________
#förskoleklass #stortjej #nervös #förväntansfull #mammasprinsessa #vartartidenvägen

Gillar

Kommentarer