torsdag

Hej alla läsare Idag har jag jobbat och jag slutade tidigt idag men jag åkte hem emellan och sedan tillbaka till min gamla arbetsplats och sedan åkte jag till mötet vi skulle ha på kungsskolan.
Jag tycker är rätt så intressant vi är så många människor som jobbar med samma sak men ändå är viss på Så olika plan. Så är det också livet även om man är tvillingar eller alltid har häng tillsammans betyder inte att man är på samma plan i livet.
I mitt liv kan jag säga väldigt många olika plan Jag har varit . Och nya plan 
Jag har tagit lite kort idag också givetvis och jag har faktiskt kollat upp lite med Ipad idag också och kollat in ett skal som jag har som jag vill ha en Ipad som passar till och den Ipaden Jag vill ha passa perfekt. Annars har dagen varit bra.
Jag hämtade barnen efter mötet och sedan åkte vi hem och goda baguetter och sedan så bara lägga barnen och bara chilla men jag riktigt bra ljudbok.
Jag har kommit för att jag skulle aldrig klara ett liv utan mina ljudböcker jag klarar inte ens en dag utan ljudböcker. Det är ett bra beroende det finns ju dåliga och bra och jag tycker ljudböcker är väldigt bra beroende🤣

Imorgon är det fredag redan Jag fattar inte vad veckorna tar vägen och dagarna känns som har jobbat beringe har inte gått så många veckor i skolan. men tänk så mycket vi har hunnit med redan det är helt otroligt.

Gillar

Kommentarer