torsdag

i dag  ska vi till bokelunda. Det var mysigt att vara på bokelundaskolan. Det var kul att jag hade sång med min kollega och vi har det riktigt bra grupper.
Jag jobbade på fritids i dag Sedan så var det personal mingel där chefen berättade lite hennes tankar  och  ville träffa alla personal som jobbar på mården och på bokelunda. det  var mysigt.😄
idag blev jag tackade av föräldrarna och barnen för denna terminen.

sedan när jag kommit hem så ville min man gillar så Vi åkte ner till Helsingborg för att julhandla de sista julklapparna och då passade vi på att låta barnen får vara hos mormor så vi kunna handla i lugn eller så nu är allting handlar hon är det endast är inte ett paket.
Jag fick tag i en julklapp till min hemliga kompis så jag blev nöjd efter gått en runda på familjen så att inte hittat något så blir man ganska trött jag som inte gillar gå i butiker Men när jag kommit av och var på väg ut till bilen Då stod ett stånd med fina det så det blev det Det får ni se senare vad det var.

så nu ska jag sova så jag åka till jobbet imorgon Vi ska bli skönt att få vara tyst några timmar för att kanske få tillbaka rösten .
Jag har lyckats att bli hel igen på stämbanden så hoppas jag att jag kan få tillbaka rösten.

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa