torsdag

idag på vägen till jobbet så fick jag väldigt fina kort på den fina snön som ligger på våra fina träd.
jag fick sån härlig känsla över bilden när jag Så hur vackert det gnistrade oss men när den låg på den gröna grenen.

Tänk så mycket som rör sig fast det är kallt. att se små fågelspår en orörd snö Det är nåt visst med det för mig det bekräftar att vi måste va rädda naturen det finns några frågor Alltså du veta mer om jag en klass spår i snön fanns där grejerna här har jag gått och jag finns också till.

Det här är min kollega Hon älskar snabbt hon hade jätteroligt när var lite vad gör en snögubbe

idag på arbetet så var vi i Örkelljunga kyrka för att kolla på  julkrubban.
sedan var det av till ett möte efter detta.
Jag blev lite klokare på vad som händer och nu har jag lite mer och jobbar på. när jag satt och letar efter internet så hittar den jättebra planerade som en väldigt lätt lätt att läsa och tydlig så den kommer jag använder ni till nästa för att hinna jobba för att få struktur och veta att det är lätt från annan mobil och kolla vad är det för bilder vi ska andvända.

du har min stora tjej blivit stor idag tappade hon sin första tand och när jag pratade med min mamma så berättar hon att jag var lika gammal när jag tappade mina tänder så de har nog allt efter mig.  så Och hon har en annan tall sedan åker nog i helgen för den är Ganska lös den också. hon var stolt som en tupp när jag hade tanden  i handen.

Jag har mailat Min tränare idag för att jag lyckades aldrig har tid att ringa upp. Jag har jag planerat för nästa vecka. så ni kallar sängen på mig för du är min kropp trött.

Gillar

Nya inlägg