torsdag

Hej idag har blivit torsdag och idag ska Min man kommer hem mina barn är jätteglad att detta. idag så slutar jag 16.30 då ska jag hämta barnen för att sedan lämna barnen så dom kan åka med Camilla och hämta Tobias på flygplatsen Ängelholm och jag kommer sitta på jobb att jobba till klockan 20. Vi planerar och vi kommer att gå igenom Google Drive Vilken jag redan har jättebra koll på så jag hjälp till mina kollegor på detta. så jag har fått lite nya uppdrag att kolla runt på att vara så vi kan använda till fritids.

att vakna till denna himmel mamma kommer utanför dörren den får en att hänga upp lite inför jobbet som ligger vänta. Idag var vi segla på morgonen så vi dra ut lite för tiden för att få man skulle kunna koppla av lite längre på morgonen och att vi fick en längre morgon Jag skulle ju inte börja förrän klockan 8.

efter att ha varit på barnens förskola så har jag börjat göra QR koder Vilket fångar mina barns intresse väldigt mycket så jag har bestämt mig för att göra en kalender till dem bara med QR koder och sen bara göra en pärm med QR koder där de får använda QR koder för att ta reda på vad som finns bakom.

nu sitter jag hemma och har planerat lite inför nästa vecka och inför morgondagen då jag ska ha halvklass sedan så ska jag planera inför nästa vecka då vi är två stycken som jobbar med mitt barn för tillfället framtid Så får jag lite avlastning.
Vilket innebär att jag kan lägga lite tid på sig,
Allt som jag behöver göra.

Ikväll har jag haft ett intressant samtal när jag har fått klicks med en person som jag inte haft kontakt med innan där vi känna att vi är så lika att vi kickar  som vi vore som en familj.❤

Gillar

Kommentarer