Torsdag

Idagjom dagen , då jag skulle få gör något jag aldrig gjort innan och kolla in någon jag vill köpa. Och kolla på moppe idag i Perstorp. Den var mycket fint och jag fick köra den. när jag kollat på det men det är kul bra som helst och när vi åkte därifrån så hade vi fått papperet på moped så nu på lördag blir och hämta moped. Har fixat släp så vi ska hämta den nu ska jag bara fixa en bild på Hemnet på snap. Imorgon ska vi till Biltema för köpa ny bil stol till våra celler ska jag köpa lås till mopeden.

Idag gjorde jag filmerna barn på skolan det var mycket roligt för det var engagerade och jag fångade en barnens intresse så det är väldigt kul jag vill ha fler filmer och det ska jag definitivt göra. Denna film ska du visa för sina kompisar fritids väldigt kul responsen så får vi se om hänga med på att jag filma det är inte så svårt och jag visa grabbarna lite mer träning så Vet dom och kan vissa andra.

Ikväll så fick jag ett telefonsamtal av en nära väninna till mig som jag inte träffat på länge.
Det var väldigt roligt men vi kom på att det har inte hänt så mycket men det gör ingenting för att vi förvandlas rösta så är det lugnt.
Vi ska försöka träffas nästa vecka för nästa vecka är det lov och då är ledig tre dagar så då ska jag försöka göra någonting åt det blir nog att åka och fixa moppen så jag kan ha med sig jag kör bakom.

Gillar

Kommentarer