tisdag sista lediga dagen.

så skönt det är att få sova i sin egen säng och vakna upp i sitt eget hus. det är väldigt skönt att komma iväg men det är skönt att vara hemma hos sina rutiner att hitta alla sina saker .
Det blev en mysig morgon då vi börjar prata om vad vi skulle göra under dagen. så fort Posten blev för barnen framför tv:n för de ville kolla på sina nya filmer medans vi satt vid köksbordet. ❤ vi kom fram till att vi skulle åka på Jysk för jag behöver en kudde och Elisabeth behövde täcke och det ligger så nära så att klart vi har svängde inom det sedan bar det av till mormor igen för att vi bestämde att vi skulle gå på Väla.
Men jag vill inte ha med barnen.
så vi brummade ner till mormor och hämtar upp lillebror för att han skulle på Väla han också väl på Väla så gick vi på tre olika håll och samlas på ett ställe.
Det var nästan Kryss i taket för Alla var där i tid alla höll tiden.

Innan vi åkte så blev jag lite Påminn om att jag var tvungen att hitta mina nycklar. det hade ju varit en annan sak om det hade varit typ moppe nyckel eller typ att skriv nyckel för det kan man alltid öppna. men nu handlar det om mina jobben Niklas som jag har varit av med i ungefär 3 veckor inte bra lite för mycket i huvudet och har för att de fullständigt det har jag har letat på jobb Jag har letat Hemma har inte hittat dem. Men idag när jag skulle kolla på mig så tror jag min Sport 3 och Var ligger där och mina jobb nycklar efter 3 veckor fick jag hitta mina nycklar snacka om jag blev glad nu slipper jag ju gå till min chef låtsas att jag har inga nycklar det hade ett datum på mitt konto Om jag hade varit tvungen att ta detta tråkiga samtal med chefen men det är slapp jag Nu. Jag var tvungen att lägga upp en bild på Facebook att jag hade hittat mina nycklar Jag tror inte att det är många som fattar vad jag menar med dom som vet vad jag menar dom tyckte det var bra. och tanke på att jag öppnar klockan 6 imorgon så var det bra att de kom fram.

mamma hade ett villkor för att vi fick komma ner och då det var att vi åt upp resterna av julmaten att det är villkoret var ju inte så svårt att stå emot.

nu på kvällen så har vi haft en städning i hela huset gubben fick ta ovanvåningen sedan så fick jag ta ner den våningen och medans vi städade fick Barnen tittar film. Ja det kanske tänker att det är mycket film för våra barn i juletid så tycker det är helt okej.

nu efter dagens alla händelser så går jag till säng med min nya kudde och lägger huvudet på den och så skön när den följer Verkligen men det är inte bara sälja sagt det funkade. Jag börjar klockan 6 imorgon så nu är det dags att slå igenom mina stora Godnatt

😪😪😪😪😪😪😪😪

Gillar

Kommentarer