tisdag KP dag

Hej alla glada Där ute ni har det blivit tisdag och vi ska ha en KP dag. vi ska vara på Beringskolan i Örkelljunga och träffa alla lärarna från hela kommunen det ska bli riktigt kul att få träffa det är så att få träffa Berit Behring och personalen som jag kommer i kontakt med i framtiden men också bokelundaskolan som vi har samarbete med. När vi började dagen så träffar jag den från Eket visste och Snackade lite och jag känner att nu när jag kommit in i arbetet lite så känner mig bekväm och vågar ta för mig att prata med min andra kollegor för det är ju så det är mina kollegor. Sedan kom de andra och vi börjar käka frukost Det var bullar med pålägg och te och kaffe perfekt start på dagen.
sedan satt vi i våra grupper jag har satt med förskole lärarna och pratade igenom lite frågor så vi har fått ärva som vi har funderat på och som vi skulle arbeta genom under dagen. sedan när det var lugnt så var det dags att käka och vi drog ner och åt pizza men jag tog en kebabtallrik jättegod käkade hela Men vad är fertila Efteråt så mycket kan inte jag äta att jag aldrig lär mig. sedan var det dags att gå upp till månen skolan för att ha föreläsning väldigt bra föreläsning det var till som jag kommer använda med mig mycket av en sida där man kan hämta nästan färdiga lektioner men har mycket material som elevassistent då också kunna använda för att bryta ner uppgiften på ett annat sätt så jag var fett nöjd efter en förlossning och man får testa på själv Det var bra. sedan ska det vara egen planering och då satt jag med Mia Min kollega Maria och en praktikant som vi har hos oss Vi planerade fram till förslag lovet och efter lovet Så nu har jag full koll på att jag ska göra i 4 veckor framöver rätt skönt för nu kan jag börja planera gör mitt min planering för mitt min elev. Jag tar hem lite arbete idag så jag har bara har börjat förbereda ett pyssel som vi ska göra men för att jag ska kunna göra detta arbetsblad ett måste jag göra den här arbetsuppgiften själv och tar fort foto under tiden för att kunna göra ett arbetsblad. sedan så leds dagen mot sitt slut och jag ska hämta mina små underbara gåvor. De är på Vall Tornet idag för att Trollbacken hade stängt där de går Normalt sett så det var bara traska dit men det hade gått hur bra som helst idag Hon hade lite svårt att släppa mig på morgonen men det gick över när hon sa att det var fröken och kände igen då var det bara Hej då mamma och ta saken i hallen stolt Mamma jag även om det var helt ny miljö för henne. Min dotter har lite svårt när det är nya miljö och när jag platser som hon ska vara på utan mig men hon sköter detta superbra exemplariskt Men ville hon börja leka direkt.

när jag kom hem var det så mysigt för barnen var jätte busiga så det blir sen en bra stund avsluta detta med att sitta måla hela familjen för att varva ner innan man ska sova och under tiden vi målade så käkar vi lite frukt.

innan jag själv skulle gå och sova så är tvungen att fixa mitt skrivbord Jag gillar sitter vid mitt skrivbord Men det där och städade Ibland är fett tråkigt Men ikväll tror jag tryck och sedan har lyssnat på en gammal klasskompis som jag musik jättebra låtar. och sedan så kan jag planera sängen och lyssnar på en bra ljudbok.

Gillar

Kommentarer