Tisdag

Hejsan alla idag är det tisdag och jag har haft en bra dag i skolan idag du har rullat på bra och jag hade en blöt eftermiddag efter klockan 2 men det var helt okej för det var riktigt skönt regn ute så man ville vara ute i detta vädret och detta såg jag också när jag kom hem med mina barn då de bara ville vara ute fast det var så blött så hoppade barnen på studsmattan och hade skit roligt.
Sedan så bokar jag in ett mysigt besök imorgon så imorgon ska jag träffa en gammal kollega som jag jobbat med som är hemma för att hon ska bli mamma vilket är jätteroligt men man saknar detta glada skrattet och ja allt som hon sprider saknar man när man jobbar.
Sedan idag när jag kom hem så låg det ett stort paket på bordet.
gissa vad det va jo min iPad har kommit och jag blev super lycklig.
så på kvällen så börjar installera den och det är denna jag skriver på nu.
det är så skönt att veta att den har kommit så att jag kan börja blogga som jag brukar göra normalt sätt det är lite krångligare att blogga via telefonen tycker jag.
Sedan så fick vi en not om att ställning och skyddet till iPaden är på väg så det är jätteskönt att allting är på väg och allt och snart mina hörlurar också som är trådlösa.
längtar man extra för det är ett par JBL och de är riktigt sköna ha på sig så att det är riktigt skönt att kunna komma ut och gå på ett annat sätt när jag har dem jag har ju ett annat par men det är glapp i dem hela tiden som man hör ju 06:30 idag.Gillar

Kommentarer