Tisdag 

Vad är det tisdag och det har varit en bra dag idag idag fick jag en bra kollega som jag kunde samarbeta jättebra med sån kunnig om diabetes och hjälpte såt! Redan idag så var det dags för stranden flykten att den gick bra det var mysigt att vara ute med eleverna och sedan få komma hem i den goa värmen!

Då blev jag färdig med min kropp som jag har suttit och pallat nu i snart två veckor då jag ville få den färdig och nu är det äntligen färdig så ni ska ni få se slutresultatet jag är riktigt nöjd jag har inte riktigt fullt hela mallen men själva koppen i sig skulle varit i typ Gammel vita vita pärlor men jag valde att göra den i hudfärg i berott istället!

Så var det tisdag och det är simning för tjejerna och då ska den stora tjejen ha klädsim för henne går riktigt snabbt hon är riktigt duktig det var jätteroligt att sitta och titta på henne idag när hon simmade!

Avslutade dagen med Paula färdigt min kropp och har fått en beställning på göra en annan Pal vecka så nu när jag är i Ullared så är det dags och gå in på Panduro för att köpa pärlor och för att fixa den nya bilden som ska bli en julklapp och detta får ju betalt för så denna ska jag göra rätt så omgående

Det är sen ska jag göra den som likar först är en julklapp som någon kompis ska ha sedan så har jag en som jag ska göra till mig själv och några till andra

Jag älskar min nya hobby jag har verkligen fastnat för pärla så nu ska det vara pärlor hela tiden

Gillar

Kommentarer