Tisdag

Camping bland de säkraste sätten att semestra

Publicerad 4 juni
NYHETER
Hur ska man på bästa sätt semestra om man vill minska risken att bli smittad av corona? Att campa är ett av de bästa sätten menar Expressen som frågat två smittskyddsläkare.

Så vi för hel rätta

Hejsan idag har jag pratat med min gamla kompis som jag träffade igår när jag var i Helsingborg eftersom att jag skulle till biblioteket och plugga så passade jag på att träffa henne! Vi har inte sett varandra på säkerhet åtta nio år och när vi träffas så känns det som att vi träffades i förrgår vi har blivit föräldrar vi har blivit vuxna men ändå känns det som att vår relation har så still och vi kan gå in där vi avslutade den fast med ett vuxet tänk! Vi har väldigt lätt för att prata med varandra och vi har hittat varandra igen vilket är skönt för det är en kontakt som jag har haft mycket i mina tankar och undrar hur det har gått för henne då eftersom att vi inte har haft kontakt på många år! så ikväll så hör jag av mig efter jag fick åka hem och då pratade vi nästan 2 timmar så vi har mycket att prata om och vi är två fria själar! Jag är så tacksam att jag har det med en skapen som jag trodde hade försvunnit men de hade den inte fader vet precis vad han gör och han vet vad han har för tankar för oss!

Hej idag har jag sagt hejdå till en kompis som kommer flytta till Västerås och det känns som att det är en bra bit till Västerås men hon flytta nu i natt så att det kommer kännas lite konstigt att hon inte är såna här som man bara kan åka till henne men jag har önskat henne lycka till och försökt och hjälpa henne och strukturera vad hon ska göra hon kommer upp till Cindy nya hur staden nya kommun det är mycket som händer mycket som ska göras direkt!
Men jag hoppas att de hittar lyckan i den nya kommunen och att hon hitta ett jobb och kan börja stadga sig lite bättre livet!

Senare idag har jag filmat lite till min YouTube kanal men jag ska sätta ihop den och sen lägga upp den det var ett tag sedan ni alla upp och tänkte uppdatera lite resten av familjen har åkt till husvagnen så jag är helt själv hemma det var så här att jag satt i Helsingborg och då ringer min make och frågar om jag har husvagnsnycklarna får säga nej och vi lägga på sedan så ringer han igen och jag har känt i mina kassa och upptäcker givetvis att jag har nycklarna så det var bara för mig att sätta mig på bussen åka hem så de kunde åka till husvagnen! 🤣
Men när jag väl kom hem så gick det ganska snabbt vi träffades i dörren bytas och sa hej då sedan har jag idag också bokat Ölands camping vilket ska bli riktigt härligt då. Vi är ett gäng som ska laga väg upp till Öland och campa tillsammans en vecka och denna camping har inte jag varit på men jag har halva släkten på Öland och Kalmar så givetvis så blir det lite släktträffarna när jag ändå igång! Ska bli riktigt kul att komma ut och Öland det är fint hur mycket fota så det eller ha påminner om många minneskort med med den här veckan för nu kommer det säkert bli ganska mycket minne som går!!

Tack för. Dagen med er

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa