Tisdag

idag är det tisdag och det är en väldigt regnig tisdag men jag har sovit så mycket bättre inatt så jag hade fullt av energi när jag kom till jobb och hade det hela jobbet så att jag har kommit på att jag måste gå och lägga mig den tiden jag ska för annars så kommer jag inte upp och är jätte trött i mitt huvud.
Får jobbet idag så har det varit ganska mycket skratt och mycket Allvar jag har fått för egentligen uppgift som vi hade på svenska då min kollega bara med göra detta så att hon ska få det imorgon på morgonen eftersom att vi har svenska direkt på morgonen imorgon.
Idag har min elev har velat jobba vilket är en bra för dig eller för att komma någonstans på en heldag eleven har verkligen gjort det han ska göra och jag är mycket stolt över vad eleven .
har snart gjort hela engelska uppgiften.
Sedan så var det ju dags och gå hem från jobbet och då hämtar vi barnen som vanligt och vi drog till posten eller till ICA och där jag skulle hämtat ut ett paket men jag ska skicka tillbaka detta så det fixar du göra idag innan jag åkte hem sedan var det bara att åka hem och mysa.
Så vi möts med att kolla på iPad samtidigt som vi åt kvällsmat det var riktigt mysigt och sedan så fick de gå och koja i säng med varsin ljudbok. Nattningen har blivit så jättebra men st ligga och läsa eller lyssna på en ljudbok och den lilla lilla har alltid relax musik och önska att ha det varenda kväll hon ska sova och då somnade på mindre än 30 minuter.

Idag har jag även få skickat iväg en liten grattis hälsning till min favorit kille som fyller hela nio år tänk vad tiden har gått fort att man är så stor så snabbt han var inte mer än sex år när jag började jobba med honom jag är fett stolt och se hur långt han har kommit i sin utveckling 🤩 men vi

Gillar

Kommentarer