Tisdag

Hejsan alla läsare idag så har jag jobbat och jag har fått jobba med biologi kollat igenom vad vi läsa va va vad håller på med och försöka få en helhet och för enkla!
Dom har ätit min fantastiska enformiga matlåda bacon äter pastan jag börjar aldrig talat vi lite trött på den här lådan men det är typ en kvart sen så klarar jag mig!
Jag kollade upp lite hur veckan ser ut för jag hörde att det var många som skulle vara borta torsdag fredag och torsdagen brukar vi ha möte vilket vi inte ha den här torsdagen så därför frågade jag om jag kunde få jobba halva dagen på jobbet och halva dagen hemma och det ficka ja.
Sedan så kollar vi hur det ser ut på fredagen och då kom vi fram till att det är bara vaktmästaren och jag på hela kund och vaktmästaren är inte hela tiden på cross och jag tyckte det var ganska läskigt åh va på den stora skolan helt själv så då frågade om jag fick jobba hemma och det ficka dig också.
Det ska bli riktigt skönt att få jobba hemma lite nu fokusera på vad jag ska göra!
Sedan har jag haft mitt samtal idag och det är bra det är skönt att känna att man har rektorer som lyssna på en och faktiskt se ett arbete som man gör i det tysta. Jag lyfter fram dom sakerna som jag vill se, fram lite mer för att det är saker som gör att jag utvecklas i min roll!
Sedan när jag kom hem så var jag hemma hos tull och helt plötsligt mot kvällen som plingade på dörren och du och tänkte att jag ska inte ha besöka någon men vem står inte utanför dörren jo min kära vän det var riktigt kul att min vän kom! Blev ett snabbt besök min vän skulle hem och sedan så släpper jag framför tv:n och kollade färdigt på farmen avsnitten. Sedan ikväll har jag legat och pratat med mina döttrar som är husvagnen med sin pappa och ja vad ska jag säga jag är lite aviz att de är i Sverige men jag hade hellre varit där heller och sitta och jobba på skolan!
Och sedan så tar jag disken så att jag inte tog den igår så få TV den och ta den idag för att sedan imorgon ska jag städa det är inte jätte roliga grejer men måste göras och nu är det ju bättre att göra det innan barnen kommer hem!
Hur har er dag varit?

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa