tisdag

HEJSAN VAD HÄNDER IDAG GOTT FOLK. JAG SKA TILL JOBB OM TYP 2 TIMMAR. JAG VAKNADE TIDIGT OCH KUNDE INTE SOMNA OM. MEN LITE SKÖNT ATT VAKAN SÅ TIDIGT FÖR ATT JAG HAR HUNNIT GÅ IGENOM VAD JAG SKA GÖRA IDAG. JAG SKA BARA LEKA MED BARNEN IDAG. NÄR JAG KOM HEM SÅ BUSA JAG MED TJEJERNA INNA DOM SKULLE I SÄNG. LIKA BARA ATT BÖRJA EN VECKA INNAN SÅ BLIR DET INTE LIKA JOBBIGR FÖR DOM ATT GÅ UPP TIDIGT FÖR ATT DOM BÖRJA FSK NÄSTA VECKA. MEN ÄLSKAR MINA BARN. JAG SLUTARA TIDIGT IDAG SÅ SKÖNT. HADE STÄNING IGÅR MEN DOM GICK HEM TIDIGT SÅ DET VAR HELT OKEJ. MIN DOTTER SKA SOVA ÖVER HOS MOJAN I MORGON SÅ HON ÄR HELT TILL SEJ AV LYCKA. SÅ NU IDAG SKA VI FIXA INFÖR MORGONDAG. DÅ SLUTAR MAN JOBB BLIR HÄMTAD OCH SEDAN MAT HOS MOJAN SÅ DET ÄR JU INTE HELT FEL. MEN SEDAN SKA JAG LÄMMNA KVAR DEN STORA KÄNNS KONSTIGT ATT HON SKA VARA KVAR MED VET ATT HON FIXA DET. HON HADE SKITROLIGT SIST.

NÄSTA TERMIN SKA VI BÖRJA ETT NYTT PROJEKT MED BARNEN. VI SKA JOBBA MED LABORYN. SÅ JAG SITTER PÅ MORGONKVISTEN OCH FIXAR MED DETTA. SKA GÖRA BILDER OCH SPEL . DETTA KAN BLI KUL.

VAD HAR DU FÖR MÅL DENNA DAGEN? VAD VILL DU UPPNÅ? HUR MÅR DU? VEM E DU IDAG? HA EN HELT UNDERBARA DAG IDAG ALLA FINA DIAMANTER

Gillar

Kommentarer