tisdag

Hej alla läsare här ute Det har blivit tisdag den 9 januari 2018.
idag när jag vaknade så tittar jag ut och tänkte Vad är det som gör att jag orkar jobba idag? Var är det gör vi ge till min omgivning just idag eller till min kollega?

när jag vaknade så är ganska seg så är det ju när man är lite förkyld och det är inte vill ge sig men ändå tänkte jag går inte jag till jobbet så kan inte jag ge de som är tänkt att jag ska ge till någon idag.
det är nyttigt tänka att faktiskt ställa sig ibland Varför gör jag Det gör inte medveten om vad de gör. när jag väl sitter i bilen och är på väg till jobbet nu är jag Så taggad och vet precis vad jag vill göra Jag vill finnas där för barnen så dom kan lära sig på olika sätt på deras sätt Det är det viktigaste för mig. jag kan vara pappa har riktigt dålig dag jag kan vara arg på hela världen men detta ska inte speglas av sig på balen när jag kommer till jobb.
Hon är väl se till mina fötter för jobbet jag har jag fortfarande min plan för det jag går in och förbereder de behöver och sedan går jag och lyssnar och hör mina kollegor har för planering för dagen. Det är något visst att få vara i en Team du är viktig utan en pusselbit så blir det inte ett team.

idag eller dagen är bra att jobba så har jag funderat mycket över varför jag just här Varför är inte jag en Annanstans får du jobba eller arbetsplats Jag tror det är så att alla har sin plats där de ska vara men det gäller att hitta sin plats. det är så viktigt att hitta sin plats där man ska vara.

efter Jag slutade idag så jag åkte hem till en vän här i Örkelljunga för att leverera en sak som hon har behövt länge. det är så roligt när man kan hjälpa till omgivning och små saker som inte tar så mycket tid och även om det tar tid så är man så tacksam att vara kul på till en lilla som jag kan göra.

Glöm inte bort att du är värdefull att du är skapad Precis som det ska vara

Gillar

Kommentarer