tisdag

Idag fick jag veta att min man ska till sin pappa i Emmaboda han ska hjälpa honom i trädgården.
jag ska vara hemma med barnen vi inte för vi vet vad vi ska göra men Någonting lär vi hitta på..
Jag ska kolla pyttetåget i Jag funderar på att vi skulle dra till Ängelholms Hembygdspark Det vore Super mysigt att få göra det med barnen..

Jag sitter och tittar ut över havet.
Jag vet att du inte kommer igen men jag bara sitter och önskar att du bara kom och sätt dig bredvid mig .din tid här är är förbi för länge sedan för många år sedan . att jag ska leva med minnena glädjas att gråta I stunder för att kunna se tillbaka på den här Tidpunkten som är så jobbigt  här nu.  Men så kommer bli en glädje stund längre fram.
Men när jag sitter här så tänker jag på vilken människa Du var och vad du uppskatta livet och vad som var viktigt för dig och vad du gav. Jag tänker på så mycket så vi har fått uppleva tillsammans Jag kan inte förstå att jag ska få aldrig mer någonsin upplevt det tillsammans med dig.  Kan någon någonsin förstå smärtan som man kan bära på så ont den kan göra att den kan forma mig som människa jag tror inte det för varje sorg är inte den andra lik Jag har levt med det här smärtan sedan men den är lika stark  när jag sitter och tänker tillbaka.
jag gläds över de stunderna vi hade så roligt Haha Tex den gången när vi kommer hem från skolan och skulle sälja ungefär 50 polkagrisar var till slutet av veckan du och jag tog din el rullstol Vi åkte ner i Ödåkra för att sälja dem här Till en början gick det inte så bra men vad gjorde det vi hade skitskoj och sen helt plötsligt så hade jag inga kvar det är du lämna efter dig Det var äkta vänskap. är så tacksam att just jag fick träffa dig Jag vet att det är många år sedan men som sagt jag lever med minnen är då och en glädjas åt dem.

jag har   träffarn min fina vän johanna okväll försöker hjälpa henne med en kompis.  .

Gillar

Kommentarer