Söndagen

det viktigaste i drakframställning är att uppnå balans, man tror att det är en drake fylld med någon som håller ditt hjärta, det kommer att sväva av Fosters kärlek.

Då har lilltösen fixat middag där idag blev det rester från igår det blev hamburgare korv med pommes om man som dressing sötpotatis hon är super duktig och super stolt mamma som låter och ser deras intresse till maten och detta kommer påverka långt fram och jag hoppas att det intresse så kommer hålla eftersom att de är allergiska så är det lättare att få in dem i mat tänket om de är delaktiga!

Söndag idag och det är en skön söndag när jag inte ska göra något särskilt utan bara fokusera på plugget!

idag är serb plugg dag
Så jag ska försöka fixa 2 uppgifter av alla som ligger och väntar!!
Jag är så taggad att bli färdig!
Svårt att komma igång efter varor utan i 1 vecka men nu är jag igång!

Sedan de bästa på hela dagen det är att min man har beställt min iPad en hållare till den och skydd så nu väntar jag bara på att mina grannar ska komma så jag kan börja fungera igen för jag vill ju absolut inte göra privata saker på min verktyg som jag har i skolan!

Så det ska bli riktigt skönt att få hem min iPad och ställningen vilket gör att jag ändå kan jobba för detta med tangentbord!

Idag är den beställ en tilläggen idag beställer vi iPaden och jag fick ställer till så jag kan skriva och sedan så har vi beställt skydd till den så jag har alla grejer med till en direkt vilken lättnad nu vet jag att den är på G nu är det bara vänta!

Jag längtar sssssssåååååååp nycker 😜😜😜😜😜😜😜

Jag är även ha hämtat blomlådor här i området vilket är jätteskönt när jag hitta lite gratis material och så hittar jag det jag behöver till trädgården och sen är det bara hämta och sedan har jag ska handla till mig två myror och en hylla mot fyra köksstolar och hittat julklappar och födelsedagspresenter redan!

Gillar

Kommentarer